Smart Žiūrėti Anti-dulkių Padengimo Vandeniui Raštas atsparus smūgiams Minkštas Korpusas Plaunamas Bamperis Shell "huawei" -GT3 42/46mm K5DB

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.15 €2.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Atvejais

Prekės Pavadinimas:

yesido

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Smart Žiūrėti Anti-dulkių Padengimo Vandeniui Raštas atsparus smūgiams Minkštas Korpusas Plaunamas Bamperis Shell "huawei" -GT3 42/46mm K5DB

OOTDTY

Savybės: Individualizuoti savo apyrankę, kad atitiktų jūsų kasdienio stiliaus su šios juostos padengti.Naujų spalvų pasirinkimą.

Glausta ir stilių, pridėti spalvų į savo atvaizdą.Praktinio dizaino, sporto apsauga, tikrai išspręsti skaldytų rinkimo ir įbrėžimų sukelia atsitiktinių smūgių.

Pagamintas iš aukštos kokybės, anti-scratch minkštos TPU, lankstus, saugos ir aplinkos apsaugos, odos draugiškas.Ši danga atveju apima visus aplink kraštus, ir visai žiūrėti veidą, išlaiko žiūrėti veido ir pusių toli nuo įbrėžimų ir žalos, taip pat puikiai papuošti jūsų žiūrėti.

Lengva Įdiegti ir Naudojimas: Įdėti TPU atveju bamperis dėl savo sumanaus žiūrėti, visos skylės linija, iki, įskaitant skyles mikrofonas ir garsiakalbis.Leidžia visiškai mygtuką kontrolė,jutiklinis ekranas, baterija.Nereikia pašalinti žiūrėti band " ir dangtelį.

Ilgaamžiškumas: jei dangtelį išmaniųjų laikrodžių priedai yra minkštas, lankstus, lengvas, atsparus smūgiams ir įbrėžimams atsparus.Įvairių spalvų pasirinkimas, siekiant pakeisti.Apsaugoti jūsų žiūrėti ieškoti naujų ir atneš jums komplimentų.

Techniniai duomenys: Medžiaga:TPU

Dydis:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Spalva:Skaidri/Juoda/Mėlyna/Oranžinė/Violetinė

Suderinama su "Huawei" -GT3 42/46mm

Komplektą Sudaro: 1x Apsaugos Atveju (žiūrėti nepridedami)

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai