1/2/5vnt Itin Stipri, Universali Sandarinimo Klijai Super Stipriais Klijais Ir Greitai džiūstantys Klijai ASD88

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €2.25 €3.76

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Daugiafunkciniai Įrankiai

Prekės Pavadinimas:

Stookits

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

1/2/5vnt Itin Stipri, Universali Sandarinimo Klijai Super Stipriais Klijais Ir Greitai džiūstantys Klijai ASD88 Aprašymas:

Savybės:

1. Mes džiaugiamės galėdami jums pasiūlyti super klijais, klijai, kurie yra turi turėti prie savo namų.Pristatome itin stipri, universali sandarinimo klijai.

2. Itin stipri, universali sandarinimo klijai yra super stiprus klijų ir greitai džiūstantys klijai, kurie turi mažas storis, todėl lengva priderinti prie daiktų ar paviršių, kad reikia klijuoti.

3. Tai yra etilo pagrindu cianakrilatas klijai, kad obligacijos beveik iš karto po kontakto.Jis turi tvirtą sukibimą, kaip greitai, kaip 30 sekundžių.Tai specialiai paruoštas klijuoti ir obligacijos, net sunkiausia paviršiai puikiai, sklandžiai ir tolygiai.Jis yra bekvapis, atsparus vandeniui ir atsparus oro.

4. Itin stipri, universali sandarinimo klijai yra super saugūs naudoti.Ji turi baudos antgaliu, kuris leidžia tiksliai programą be varva ir lėtai.Jis turi papildomą lomg patarimas sunkiai prieinamose vietose.

5. Jis puikiai tinka bet kokio medžiagų, pavyzdžiui, metalo, stiklo, gumos, keramikos, porceliano, medžio, plastiko, odos, popieriaus, akmens pluošto ir net sunku-rūgštines miškai.ji yra paprasta naudoti, tikrai turi turėti savo "pasidaryk pats" priemonių rinkinius.

Specifikacija:

Grynasis svoris: 12g/vnt

Qty: 1/2/5vnt neprivaloma

Komplektą Sudaro:

1/2/5(pasirinktinai) x Sandarinimo Klijai

Žymos

sandarinimo klijai super

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai