SD Micro SD Kortelę Atveju Fotoaparatas, Atminties Kortelė Organizatorius Lauke baterijos įdėjimas atminties kortelės apsauga langelį SD SDHC SDXC ir " Micro SD Korteles

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Camera & Photo
  • Produkto Kodas: i26586
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €5.00 €9.09

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

ZD0171

Pakuotė:

Taip

Prekės Pavadinimas:

Manbily


Aprašymas

Fotoaparato baterijos/atminties kortelės saugojimo ir apsaugos dėžutė

Išskirtinį ir kietas / platus sandėliavimo / lauko tris apsiginti

FB-SCB08

FB-SCBO8

Aš esu atsakingas už klavišą apsaugos jūsų svarbių priedai

Fotoaparato bateriją ir atminties kortele, yra du labai svarbūs fotografijos reikmenys, bet viena iš problemų, bus tiesiogiai sukelti nutraukimo fotografavimo veikla.Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų, fotografai bus parengti daug kamerų baterijų ir atminties kortelės.

Skiriasi nuo įprastos laikymo dėžutė su vieną funkciją, FB-SCB08 keičia tradicinius mąstymo būdas.Jis naudoja protingas erdvės dizaino ir vaizduotės susitarimą laikyti bateriją ir atminties kortelę kartu.Jis yra plačiai suderinama su bendrų ir skirtingų tipų baterijų rinkoje.Atminties kortelės yra lengviau kasdien saugojimo ir valdymo, ir ji taip pat gali būti stiprus apsaugos atšiauriomis lauko fotografavimo aplinkų.

Veiksmingas saugojimas

Mažas dydis, efektyviai naudoti erdvę,

Lengvai laikyti skirtingų rūšių fotoaparato baterijas ir atminties korteles.

Sandėliavimo dirbiniai, fotoaparatas, baterija 1+1

Dviejų nepriklausomų baterijos laikymo patalpose, po kruopštaus skaičiavimo,

Prisitaikyti prie daugumos modelių ličio baterijas į rinką.

Pvz.: LP-E6, FZ100, EL15, W126S, E17, EL14, SO05E, E8, BX1 ir kt.

(Didelio dydžio elementus, tokius kaip F550 ir EL18 negali būti įterpiamas)

Ateina su 6 vienetų anti-vibracijos kempine, o suteikti pildymo sprendimus dėl baterijų, įvairios specifikacijos

Jis taip pat leidžia korpusas, aktyviai buferio vaidmenį, kai atliekamas išorės sukrėtimams.

*Anti-vibration kempinė turi tam tikrą funkciją sugeria drėgmę, prašome patikrinti reguliariai, kad būtų išlaikyti vietos sausas.

Sandėliavimo straipsniai·Atminties kortelė 2+5+9

Karščiausios sutartinis susitarimas, angos dydis buvo tiksliai išmatuota;

SD&TF priima įterpti tipo lizdas visapusiškai išnaudoti erdvę ir sklandžiai, įterpimo ir šalinimo;

SF&XQD akcijos " kortelės lizdą ir nėra įrengta apsauginė pertvara formuoti nepriklausomą vietos, siekiant išvengti trinties su baterija.

Tvirta apsauga

Fotografai dažnai susiduria su sudėtinga ir atšiauraus aplinkos poveikio bandymai savo fotografavimo veikla.FB-SCBO8 gali teikti veiksmingą apsaugą atsarginės baterijos ir atminties kortelės, siekiant išvengti atsitiktinio žalą, kai jie yra drėgnoje, dulkėtoje ar netyčia nukrito ar įtakos.Ir prarado šaudymo duomenis, net teko sustabdyti, šaudymo ir kitose situacijose.

Apsauga, atsparus Vandeniui ir splashproof

Apatinį dangtelį, turi minkštą TPE guminis žiedas įrašo, kuris gali žaisti tam vandeniui ir splash proof poveikis, kai jis yra uždarytas.

Jis gali būti naudojamas laimingai drėgnoje aplinkoje, pvz., džiunglės, paplūdimiai, ar sniegas.

Apsaugos dirbiniai-dulkių ir smėlio

Uždaroje valstybėje, naudoti TPE sandarinimo guminis žiedas gali veiksmingai blokuoti įsibrovimo smėlio ir dulkių, leidžia fotografams naudoti ją lengvai dulkių ir smėlio aplinkoje, pavyzdžiui, dykumas.

Apsaugos dirbiniai-stiprus ir anti-drop

Gerai suprojektuoti penkių sluoksnių apsaugos sistemą , suteikia built-in priedai Patikimą poveikį, slėgio ir punkcijos apsauga.

1:šarvus pečių pozicijos

Aštuonių šarvus pečių pozicijas didesnis nei kaulų-piešimo plokštumą priimti trys plokštumos + keturių bangų taško dizainas, kuris gali atsispirti poveikis labiau atveju, kritimo, susidūrimo.

2: šoninė ruožas

Kiekviena iš keturių viršutinis ir apatinis dangteliai taip pat priėmė tris plokštumos dizainas, sujungti, pečių šarvai formos rėmas jėgos sistema, kuri sudaro veiksmingą pasipriešinimą prieš stiprų išorinį poveikį pasiekia paviršiaus.

3: paviršinis ruožas

Yra keturi T formos kaulų paviršiaus,

Sustiprinti paviršinio sluoksnio išorinės sienos su pagalba skersinio tempimo kaulų, kurie suteikia geresnę apsaugą nuo smūgio vidinio kameros.

4: vidaus ir išorės kraštus

Viršutinė ir apatinė okliuzijos dalys yra apsuptas vidinių ir išorinių dukart sluoksnių, kurie yra integruotos 14 prisijungimas kaulai įsikūręs priekiniai ir galiniai kryptimi ir 10 jungimas kaulus į kairę ir į dešinę puses kartu atsispirti spaudimui ir punkcija apsauga iš priekio, atgal, į kairę, ir į dešinę.

5: aukštyn ir žemyn ryšys

Viršutinis dangtelis ir korpusas yra sujungtas dvi rūdžių įrodymas, plieno, kaiščiai, kuris yra patvarus.

Ši sagtis pagaminta iš didelio tankio medžiaga yra įsikūręs įgaubtas paviršius suformuotas pečių šarvai ir rankena.Jei atsitiktinai patenka, jį gali gerokai sumažinti tikimybę tiesiogiai jėga.

Kietas išvaizdą

Informacija yra raktas į formavimo temperamentas.Kaip fotografas, renkantis įrangą, jis visada naudos daugiau svarbių standartus.Net jei tai tik saugojimo dėžutę, ji turi atitikti estetinį skonį, fotografas.

Žymos

micro sd kortelę atveju fotoaparatas, atminties kortelė

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai