Nešiojamų Durų Sustoja savigynos Metalo Užraktas Nerūdijančio Plieno Saugos Užraktu Užraktas, Anti-užrakinti Prietaiso Kelionės, Apgyvendinimo Saugumo

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: i26561
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.37 €6.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

durų kamštis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Durų Sustoja


Aprašymas

Nešiojamų Saugos Užraktu Užraktas Patogus Kovos Vagystės Apsaugos Užraktas Nerūdijančio Plieno savigynos Kelionės, Apgyvendinimo Saugumo

Ypatybė:

1. Aukštos Kokybės durų užraktas yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, kuris yra stiprus ir patvarus, rūdžių įrodymas ir truks ilgą laiką.

2. Perkeliamumas: Durų kamštis yra labai kompaktiškas ir neužima daug vietos, todėl keliautojai gali nešiotis savo kišenėje arba rankinėje lengva transportavimo metu komandiruotės, atostogų ar kitų kelionių.

3. Multi-proga durų sustoja gali būti naudojamos skirtingų savybių, pavyzdžiui, butai, studentų bendrabučiai, viešbučiai ir moteliai, kur jis gali suteikti daugiau privatumo ir saugumo.

4. Lengva Naudoti: Saugos spyna spyna yra labai paprasta naudotis, viskas, ką jums reikia padaryti, įdėti jį į lock slot, prieš uždarant duris, užveržkite, ir jūs esate pasirengę įdiegti ją į duris ir per kelias sekundes nenaudojant jokių įrankių.

5. Išlaikyti Saugumą ir Privatumą : Šis nešiojamas durų užraktas suteikia papildomą saugumą ir privatumą, labai pagerinti jūsų apsaugos nuo neteisėto atvykimo ir yra puikus pagalbininkas, kai jūs keliaujate verslo reikalais, keliaujantiems, arba vieni gyvenantys asmenys.

Specifikacija:

Sertifikavimo: NONE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Durų Sustoja

Modelio Numeris: Durų Kamštis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: apytiksl. 92x30mm/3.6x1.1 colio

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Duris Kamštis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai