8 In 1 Multi Purpose Kanalas Magija Veržliarakčio Kriaukle, Santechnikos Įrankiai Magija Raktas 8 1 Daugiafunkcinis Anglų Pagrindinius Vandentiekio Veržliarakčio Įrankis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €52.83 €112.40

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Savybės:

Daugiafunkcinis

Prekės Pavadinimas:

VIBRATITE

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

PRODUKTŲ EKRANAS --> PRODUKTŲ APRAŠYMAS -->

Savybės:

1. Pristatome mūsų naujausias produktas: anti-slip raktas, skirtas padaryti jūsų remonto ir surinkimo užduotis vėjas!Skirtingai nuo tradicinių veržliarakčiai, mūsų įrankis yra patogus ir saugus savo rankas, teikti patogi rankena, kad nebus slydimo arba sukelti bet kokį diskomfortą.Atsisveikinti su gerklės rankas ir "labas" tam, lengvas remontas su mūsų anti-slip raktu. 2. Reikia patikimos santechnikos įrankis, kuris veikia beveik kiekvieną maišytuvas riešutų?Ieškoti ne toliau nei mūsų universaliųjų santechnikos įrankis.Su 99% suderinamumo lygis, mūsų įrankis puikiai tinka bet DIYer ar profesinės santechnikas.Taupykite laiką ir pinigus, investuojant į įrankį, kuris yra universalus, patvarus, ir pastatytas paskutinis.

3. Mūsų bendrovė, mes suprantame, kaip svarbu turėti tinkamą darbo priemonė.Štai kodėl mes didžiuojamės galėdami pasiūlyti savo klientams platų paraiškų su mūsų kriauklė, maišytuvas, ir vandens šildytuvo remontas įrankis.Iš tvirtinimo skylėtas maišytuvai įdiegti naujas kriauklės, mūsų įrankis yra pagaliau tirpalo už visus savo asamblėjos ir remonto poreikius.

4. Pagamintas su aukštos kokybės medžiagų, mūsų santechnikos įrankis yra sukurtas atlaikyti net sunkiausias darbo vietų.Su tvirtos ir ilgalaikės statybos, jūs galite pasitikėti, kad mūsų įrankis niekada let you down.Investuoti į įrankį, kuris ne tik gauna darbą, bet taip pat reiškia, kad bandymo metu.

5. Mūsų prieinamų ir ekonomiškai efektyvus sprendimas idealiai tinka kiekvienuose namuose.Nesvarbu, ar esate DIYer ar profesinės santechnikas, mūsų įrankis yra būtina turėti bet kokių priemonių.Atėjo laikas investuoti į įrankį, kuris yra patikimas, universalus, ir lengva dėl piniginės.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kriauklė Raktas

Medžiaga: ABS, Anglinio Plieno,Lydinio

Spalva: Raudona

Dydis:5 1/8 1

Pakuotės Turinys:

1 Set Kriaukle Remontas Raktu

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

IŠSAMIAI RODYTI --> LAIVYBOS -->

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai