Atermiter X79 Dual CPU Plokštė Komplektas su 2 x Xeon E5 2690 4 × 8 GB = 1 600mhz 32GB PC3 12800 DDR3 ECC REG Atmintis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €111.24 €142.62

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Skaičius PCIe x 1:

1

Pradžios Data:

2013

Numeris Atminties Lizdai:

4

Parama Atminties Tipas:

DDR3

Palaikomi RAID:

No

Skaičius PCIe x 16:

1

Procesorių suderinamumo:

"Intel Xeon" E Serija

Pakuotė:

Taip

Keletas PCI:

0

Atminties kanalo:

Dvigubas

Maksimalus Ram Talpa:

128 GB

Prašymas:

Desktop

Kokybės Sertifikavimo:

Nėra

Specialios Funkcijos:

Nėra

Borto Jungtys & Antraštė:

24-pin Maitinimo Jungtis

Prekės Pavadinimas:

Atermiter

Parama USB Tipas:

USB 2.0, USB 3.0

Chipset Gamintojas:

"Intel"

Atgal I/O Ports:

1x RJ45, PS/2

Max LAN Greitis:

100 mbps

Skaičius PCIe x 4:

0

Skaičius PCIe x 8:

0

Lustų rinkinys:

"Intel X79

Su CPU:

Taip

PCI - E standartai:

PCI - E 3.0

Garso Kanalai:

2.1

Skaičių M. 2:

1

Formos Koeficientas:

Etvb, E-ATX

Laive LAN:

1x RJ45

Sandėliavimo Sąsajos Tipas:

SATA, SATA 3, M. 2 (NVMe)

Skaičius SATA Prievadų:

4

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Naudojimo Scenarijus:

Žaidimų, Namų ūkio, Buveinė, Kita

Lizdo Tipas:

LGA 2011


Aprašymas

Nemokamas Pristatymas

X79+(E5 2690X2PCS )+32GB (8GBX4Pcs) RAM

Nemokamas Pristatymas

Mokesčių problema Brazilijoje, pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.Mokesčių problema , pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Pastaba :

kad naujas senų modelių yra siunčiami atsitiktinai, plokštė partijos yra skirtingos, ir išvaizda, gali būti skirtingos.

Proto nereikia pirkti!

Dėl skirtingų gamybos partijų, X79 motininė plokštė gali tikriausiai šiek tiek skiriasi dizainas, pvz., skirtingų atminties lizdai spalvą, ar SATA prievadų poziciją arba pagrindinės plokštės versija ir kt.Mūsų tikslas yra palaipsniui, kad jis daugiau galingas.Mes negalime daryti jokių tolesnių įspėjimo.

Pastaba: šio rinkinio (plokštė+CPU+RAM), pagrindinėje plokštėje yra visiškai naujas, CPU ir RAM yra naudojamas(ne nauja).Mes visiškai combo bandymų iki pristatymo.ir įsitikinkite, kad visas rinkinys gali puikiai veikia.Kadangi CPU ir RAM naudojo ženklus, apie tai, prašome don ' t užsakymą, jei jūs nieko prieš. (Seną ir naują lygį RAM+CPU negali būti kontroliuojamos, ir ji yra išsiųsta atsitiktine tvarka.)

Pastaba: šis planform turi galingus elektros energijos tiekimo.prašome įsitikinkite, kad jūsų maitinimo gali pakankamai remia šį planform.( bent 500w prekės maitinimas)

Į CR2032 baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir " custom

Plokštė garantija 1 metai

Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Pastaba: 1: 1 metai garantija 2: Ten gali būti kai kurie mažai fizinio įbrėžimų ant paviršiaus CPU, tai yra gana normalu. 3: Visos CPU yra griežtai išbandyti mūsų parduotuvėje Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.Prašome atkreipti dėmesį, kad atminties lustas serijos numeris yra: HCH9 HYH9 BYH9 HCKO HYKO siunčiamas atsitiktinai.Protas, nereikia pirkti.

SEK chip DDR3 8GB/1 600mhz PC3-12800R REG ECC 2RX4 ,

server RAM atmintis

Prašome atkreipti dėmesį:

1. Dėl atvykimo partijų, skirtingų produktų, pagaminimo data ir konkrečius modelius, ir serijos numeris yra kitokį.Vaizdas rodomas mainsite yra referents.jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau!

2. Atminties gamybos srityse, yra Kinija, Pietų Korėja, Filipinai thress didelis gamybos vietoje!puslaidininkių tris gamybos srityje technologijos yra tos pačios.Vaizdas rodomas mainsite yra referents.jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau!

Prašome pastebėjau, tai ram yra prekės ženklas .

Susisiekite, kad gauti geresnę kainą reikia partijos.

atkreipkite dėmesį į visiškai gabalas chipsetu yra atsitiktinai. ( 8chipsets ir 16chipset yra atsitiktinai).PC3 ar PC3L yra atsitiktinai.Serijos numeris ir dalių skaičius ram yra skirtingas.Vaizdas mainsite yra tik nuoroda.

Prašome atkreipti dėmesį, kad surinkti vietoje gali skirtis.Ji gali Pagaminti Kinijoje arba korėjoje Made in Filipinai ar ect.Bet tai yra išlaidos .

Žymos

cpu plokštė rinkinys

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai