Xeon E5 2630 V3 Procesorius SR206 2.4 Ghz 8 Core Socket LGA 2011-3 CPU 2630V3 Atermiter DDR4 Mainboard Platformos rinkinio "Intel xeon"

3 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €5.13 €6.42

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Laive LAN:

1x RJ45

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Numeris Atminties Lizdai:

4

Kokybės Sertifikavimo:

ce

Keletas PCI:

0

Sandėliavimo Sąsajos Tipas:

SATA, SATA 3, M. 2 (NVMe)

Skaičius SATA Prievadų:

2

Palaikomi RAID:

No

Naudojimo Scenarijus:

Namų ūkio, Buveinė, Pramonės Kompiuteris, Darbo vieta, Serverio

Chipset Gamintojas:

"Intel"

Lizdo Tipas:

LGA 2011-3

Su CPU:

Taip

Prekės Pavadinimas:

Atermiter

Procesorių suderinamumo:

"Intel Xeon" E Serija

Skaičius PCIe x 1:

1

Parama USB Tipas:

USB 2.0, USB 3.0

Atminties kanalo:

Dvigubas

Specialios Funkcijos:

Nėra

Garso Kanalai:

2.1

Pradžios Data:

2013

Lustų rinkinys:

"Intel" B85

PCI - E standartai:

PCI - E 3.0

Maksimalus Ram Talpa:

128 GB

Skaičius PCIe x 8:

0

Formos Koeficientas:

Etvb, Micro-ATX

Max LAN Greitis:

100 mbps

Skaičius PCIe x 4:

0

Borto Jungtys & Antraštė:

24-pin Maitinimo Jungtis

Skaičių M. 2:

1

Parama Atminties Tipas:

DDR4

Prašymas:

Serverio

Pakuotė:

Taip

Skaičius PCIe x 16:

1

Atgal I/O Ports:

1x RJ45, PS/2 Combo, 3 x Audio Jacks


Aprašymas

Nemokamas Pristatymas

Pirkimo Pastabos :

Išvaizda/bandymas turėtų būti patikrintas iškart, kai pakuotė yra pasirašyta, ir pagrindinės plokštės negali būti įdiegta į kompiuterį (įrenginio atveju yra laikoma dirbtinės žalą).

Prašome atkreipti dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Pastaba: 1: 1 metai garantija 2: Ten gali būti kai kurie mažai fizinio įbrėžimų ant paviršiaus CPU, tai yra gana normalu. 3: Visos CPU yra griežtai išbandyti mūsų parduotuvėje kilmės CPU yra iš skirtingų šalių, kaip Kinija, Malaizija, Vietnamas,Kosta Rika ir pan., tačiau veiklos yra visi vienodi.Atsitiktinis pristatymo.Jei jūs proto, prašome don ' t buy it.Prieš PROCESORIUS yra išsiųstas, jis bus patikrintas.Ten bus įbrėžimų ir šilumai išsklaidyti silikagelio ant paviršiaus.Tai yra normalus reiškinys.Jei jūs proto, prašome don ' t buy it.Atkreipkite dėmesį, kad:E5-2630V3 tik aukščiausios remti DDR4 1866Mhz.Tai reiškia, kad jis bus rodomas tik tuo atveju, 1866Mhz.kai įdiegti 3200Mhz.Nedėkite kad jei proto.Galite skaityti 3200mhz dėl CPU-Z. Prašome patikrinti prieš perkant, jei jūsų PC ir dalys būtų suderinamos su šiuo procesorius išvengti papildomų laivybos išlaidų ir vėlavimų.Nuotraukos ir serijos numeris yra tik nuoroda , jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau.Ačiū!

Nemokamas Pristatymas

pagrindinės plokštės lizdą, LGA2011-3 USB3.0 NVME M. 2 SSD paramos DDR4 REG ECC atminties ir Xeon E5 V3 V4 procesorius

Pagrindinė plokštė:

Modelis: Atermiter

Būklė: Visiškai nauja

CPU socket: LGA 2011-3

Struktūra: M-ATX

VGA lizdas: PCI-E X 16

Maitinimo jungtis: 24Pin+8pin

CPU parama: Parama 2011-3 Visos serijos CPU( Apima V3, V4 serija)

Atminties lizdas: 4* DDR4

Maksimalus atminties talpa: 4* 16G DDR4 2133/2400MHz/2666MHz

Atminties tipas, palaikomos: non-ecc/reg ecc/ecc

Integruota vaizdo kortelė: Nėra

Pastaba:

1:plokštė lustai skirtumas juosta žetonų,nes įvairių produktų partijos,mes išsiųsti prekes atsitiktinai,prašome kreiptis į tikrasis produktas.

2:tai planform turi galingus elektros energijos tiekimo.prašome įsitikinkite, kad jūsų maitinimo gali pakankamai remia šį planform.( bent 500w prekės maitinimas) Atkreipkite dėmesį: nuotraukos nuoroda, atminties dalelių ir išvaizda, nes skirtingų partijų turės skirtingus pokyčius.

Pastaba :

kad naujas senų modelių yra siunčiami atsitiktinai, plokštė partijos yra skirtingos, ir išvaizda, gali būti skirtingos.

Proto nereikia pirkti!

Dėl skirtingų gamybos partijų, plokštė gali tikriausiai šiek tiek skiriasi dizainas, pvz., skirtingų atminties lizdai spalvą, ar SATA prievadų poziciją arba pagrindinės plokštės versija ir kt.Mūsų tikslas yra palaipsniui, kad jis daugiau galingas.Mes negalime daryti jokių tolesnių įspėjimo.Mokesčių problema Brazilijoje, pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Mokesčių problema , pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don ' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Pastebėjau-tą Pačią platformą, tik skirtingų spalvų ir skirtingos partijos.Mes atsiųsime iš atsitiktinai.prašome nedėkite kad jei proto.

Problema netiksli temperatūros kontrolės bandymų plokštę: plokštė neturi temperatūros valdymo mikroschema ir programinė įranga, bandymas yra virtualus temperatūra (gali būti 110°-120°).Faktinė temperatūra gali būti išbandyta su kūno termometrą, ir normaliomis sąlygomis, neviršija 50°.Priežasčių stabilumo plokštę, plokštė LED apšvietimas bus atšaukta ateityje.Nebus jokių papildomų pranešimas dėl šios situacijos.Jei jūs proto, prašome don ' t buy it!

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Pranešimas: Dėl dažniau keisti kai kurių produktų pakuočių, prekes gausite negali būti tokie patys kaip nuotraukose.Puslapyje nuotraukos ir aprašymai, yra nuoroda tik.Prašome kreiptis į faktinį objekto, kurį gavo.Tuo pačiu metu, mes stengiamės atnaujinti nuotraukų, kaip įmanoma greičiau, kuriame bus nepatogumų jums! 2:baterija plokštė nuotraukos bus pašalintas prieš pristatymas, akumuliatoriaus draudžiama ne KN post " ir "custom 4: mokesčių problema Brazilijoje, pls įsitikinkite, kad jūs galite išspręsti, muitinės problemas sau, jei negalite išspręsti ją, mes don' t rekomenduojame jums įsigyti prekes mūsų parduotuvėje.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Žymos

Procesorius

Klientas
2023-05-15
Labai gerai Aš rekomenduoju jį. 3 savaites išvyko į Belgorod
Klientas
2023-08-06
Atkeliavo gerai supakuoti, kad vėlavimas yra tik mūsų Brazilija, aš ne testuoti, tai dar, kaip tik aš bandymo matau rezultatus.
Klientas
2023-07-28
Nebuvo pristatyti tai, ką pažadėjo

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai