Poliesteris Veikia Lankelis Kvėpuojantis Antiperspirantas Plaukų Juosta Greitai-džiovinimo Elastinga Nešiojamų Tampus Naudotis Sporto

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.34 €4.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Sportas Tipas:

Joga

CN:

Kinija

Tipas:

Kaspinai

Medžiaga:

Poliesteris

Departamentas Pavadinimas:

Unisex

Modelio Numeris:

Jogos Plaukų Juostos


Aprašymas

Unisex Jogos Plaukų Juostos Kvėpuojantis Poliesteris Antiperspirantas Plaukų Juosta Greitai-džiovinimo Elastinga Nešiojamų Tampus Lauko Sportas

Savybės:

1. Įvairių spalvų yra: dinaminė sporto prakaitas sugeriančios sporto plaukų juosta, su daug spalvų, aukštos kokybės pasirinkimas sporto ir sveikatingumo mados ir funkcijos.

2. Sporto plaukų juosta: plaukai palaidi, dažnai apliejimo prakaito, ir teka į akis, yra natūra problemų.Pažymėkite šį prakaitas sugeriančios sporto plaukų juosta.Plaukų juosta turi tiek prakaito mažinimo funkcija, todėl, kad šis judėjimas gali atsikratyti trukdžių ir be rūpesčių.

3. Aukštos kokybės medžiaga: poliesteris-amoniako audinys, lengvas, patogus ir kvėpuojantis, greitai įsisavinti prakaito, sausas, be tvanku prakaito, atsisveikinimas su prakaito ir laikyti sausai.

4. Minkšta ir elastinga: jis gali būti ištemptas ne bus, ir tiek išilginės ir skersinės elastingumas gali būti ištemptas.Elastiniai juostos prie nugaros juosta yra stiprus ir nesideformuoja.Jis tinka įvairių galvos perimetras, ir neturi jokių apribojimų dėl judėjimo.

5. Multi-purpose: įvairių dėvėti metodai.Plaukų juosta yra skaldytų plaukų ant kaktos, plaukų juostos puošia, ir plaukai žiedas yra perlenkta už ilgi plaukai.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Kaspinai

Modelio Numeris: Joga Plaukų Juostos

Departamentas Pavadinimas: Unisex

Pagrindinė medžiaga: poliesteris spandex

Gaminio spalva: (pasirinktinai), Rožinė,Raudona,Koralų, Rožinė,Blue Haze

Pakuotės dydis: 120x50x10mm/4.72x1.97x0.39inch

Bruto svoris produkto: 25g

Dydis: Vienas Dydis

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Jogos Plaukų Juostos

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai