Kalėdų Dovanų Maišelis Su Mielas Kojos Sniego, Kalėdų Saldainiai Pakavimo Ornamentu Kalėdų Dekoro Animacinių Filmų Aplikacijos Dovana Kalėdų Saldainių Dėžutė

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: i2438
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.35 €0.64

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

CN:

Kinija

size:

16*18cm

Medžiaga:

Medžiaga, Audinys

Modelio Numeris:

Dovanų Maišelis

Produkto Tipas:

Dovanų Maišeliai & Laikikliai

Funkcija:

Saugoti Daiktus

Rankenos Ilgis:

12cm


Aprašymas

Kalėdų Dovanų Maišelis Su Mielas Kojos Sniego, Kalėdų Saldainiai Pakavimo Ornamentu Kalėdų Dekoro Animacinių Filmų Aplikacijos Dovana Kalėdų Saldainių Dėžutė

Savybės :

1. Lengva naudoti: Platus nagų dizaino krepšys, lengvai galėsite įdėti į dovanų maišelį, ne reikia, kad įdiegti, tiesiogiai supakuoti dovaną į maišelį, jį yra labai patogu nešiotis, krepšys yra tvirtas ir daugkartinio naudojimo.

2. Aukštos kokybės medžiaga: Užkandis maišelis yra pagamintas iš audinio, kuris yra stipresnis nei kitų produktų, " eco-draugiškas ir daugkartinio naudojimo.Nuolatiniam naudojimui, neblunka, patvarus.Patogi rankena padeda vykdyti savo dovanų lengvai.Apačioje yra storas ir tvirtas, ir daiktų, nėra lengva nukristi.

3. Didelė talpa: Užtenka turėti saldainiai, užkandžiai, saldainiai, meduoliai su imbiero priedais, dovanos, užkandžiai, žaislai, lėlės ir kt.Puikus vyniojimo jūsų kalėdų dovanos ir visų rūšių atostogų dovanos vyrams, moterims ir vaikams.

4. Puiki kalėdinė dovana krepšys: Kalėdų dovanų maišelis yra puiki kalėdų dovana vyniojimo, kalėdų dovana, papuošalai, papuošalai kalėdų šalys, kalėdų eglutės, vestuvėms, sausainių dėžutės, dovanų keitimasis, housewarming šalių ir kt.

5. Kalėdinė dekoracija: Dizainas tai dovanų maišelis yra specialiai paruoštos ir kalėdų, modelio ant maišas kalėdų elementus, kurie nustato ne šventinę atmosferą ir sukuria stiprią atmosferą kalėdų, visi jums, jūsų draugams ir jūsų šeimai.Geriausi linkėjimai.

Aprašymas :

Pagamintas iš audinio, tai Kalėdų dovanų maišelis yra stipresnis nei kiti, eco-friendly ir daugkartinio naudojimo.Didelės talpos ir labai patogu nešiotis, jis yra perfect for you wrap Kalėdų dovanos ir visų rūšių atostogų dovanos vyrams, moterims ir vaikams.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: Audinys

Dydis: 16*18cm

Rankenos ilgis: 12cm

Pareigos: Saugoti daiktus

Pakuotė:

1pc * Dovanų Maišelis

Pastabos :

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai