Sniego Putų Lance Valytuvų bakeliai Nešiojamų 1000ml Vandens Putų Plovimo Siurbliu, Automobilio plovimas, Purkštuvas, skirtas Valyti Namus Sodo Vejos Sodinamoji

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €471.80 €857.81

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Įtraukti Reikmenys:

No

Prekės Pavadinimas:

SONONIA

Modelio Pavadinimas:

Putų Purkštuvas

Elemento Tipas:

Automobilių Plovimo

Variklio Tipas:

Nėra


Aprašymas

Aprašymas:

【Daugkartinio Naudojimo Putų Slėgio Plovimo】: 1/4" greitai sąsaja putų butelis, 1000ml putų siurblys purkštuvas butelis būti naudojami ne tik augalai, sodo, vejos priežiūrai, o taip pat namų valymo, automobilių plovimo ir kt.

【Lengva Naudoti】: užpildykite kai muilo į butelį su vandeniu, kad gauti storio putų; 1/4 colio greitai prisijungti tvirtinimo detalių slėgio plovimo adapteris, nustatykite rankenėlę, kad pasiekti norimą putų lygio purkštukų reguliavimas purškimo režimas.

【Kokybės Uždaromos】: Aukštos kokybės, sunkiųjų metalų core užtikrina sandarinimo valymo antgalis, chemiškai atsparios institucija užtikrina, patvarus rezultatus.

【Slėgio Plovimo Putų Purkštuvas】: reguliuojamo putų koncentracija ir purškimo kampas pagerinti putų aprėptį ir valymo poveikį.

【Daugiafunkcį Automobilių Plovimo Putos Butelis】: Aukšto slėgio putos yra ne tik puikus būdas išlaikyti poliruoto blizgaus metu automobilį plauti, bet taip pat gali būti naudojamas ant grindų, šaligatvio, langai, važiuojamosios dalies, stogai, ir vidaus ir išorės apdailos ar laistyti gėlių ir augalų.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastiko ir Vario

Dydžių Lentelė:

11cmx25cm/4.33inchx9.84inch

Komplektą Sudaro:

1 Putų Purkštuvas

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai