Miego Šildymo kilimėlis Sustorėjimas, 3 Pavarų, Koregavimo Grafeno Elektrinės Sėdynės Pagalvėlės, Namų apyvokos Reikmenys USB Įkrovimas už Namų Biuro

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €12.49 €18.35

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

ne-audiniai

Plotis:

43 cm

Prašymas:

Viena sėdynė

Ilgis:

43 cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Specifikacija:

Electric Mat


Aprašymas

Sustorėjimas Elektrinio Šildymo Kilimėlis, 3 Pavarų, Koregavimo Grafeno Šilumos Pagalvėlė Namų apyvokos Reikmenys Minkštas, Odos Draugiškas Automobilių Kambario Kėdė

Ypatybė:

1.Grafeno Šildomos Toli-centrinis Karštas Kompresas: Grafeno pluošto gijų, multi-naudoti šildymo pagalvėlė, 5 sekundes greitai, šilumos ir šiltos žiemos naujos patirties.

2.Thrid Pavarų Temperatūros Kontrolė: 5V įtampa, mobiliesiems maitinimo, mobiliojo telefono įkrovimo vadovas, automobilinis USB lizdas, USB ir kt.Trečia pavara temperatūra 65/55/45, 5-antrą greitas šildymas.

3.Odos draugiškas Medžiaga: Galima plauti ir trinamas ne kartą, Super pluošto aksomo audinys, minkštas ir patogus, nebijo skalbti galima rankomis plauti ir trinamas ne kartą.

4.Duomenys Rodo: dėmesio į smulkmenas, 3D pjovimas dizainas, kruopštus dizainas ir siuvimo, sutirštės aksomo, anti-slip dalelių apačioje, lengvai sulankstoma ir ilgą gyvenimą.

5.Platus Tinka: Tinka skirtingos scenos, automobilio/home/office, šildymo, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, geras pagalbininkas, šiltas žiemą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: Super pluošto audinio

Trečia pavara temperatūra: 65/55/45

Dydis: Apie 43x43x8cm/16.92x16.92x3.14inch

Lankstymo pakuotė: Apie 43x23x14cm/16.92x9.05x5.51inch

Pakuotė: Pakuotas

Vardinė įtampa: 5V

Nominalus dažnis: 30Hzd

Spalva: Šviesiai Pilka, Violetinė, Kaštoninės

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Elektrinio Šildymo kilimėlis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai