100lbs-200lbs Fitneso Sunkiųjų Spaustuvai, Riešo Reabilitacijos Expander Prietaiso Stiprumo Raumenų Kūrėjas Vertus Gripper Riešo Traini K0C2

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.01 €4.36

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Išsamią Fitneso Pratimas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Tipo Gripper

Tipo sportas:

Stiprumo Mokymas

Mokymo Vietos:

Juosmens

Departamentas Pavadinimas:

Unisex

Modelio Numeris:

Rankena Stiprumo Treneris


Aprašymas

Produkto pavadinimas:rankena stiprumo treneris

Gaminio dydis: 13*9.5*10.4 cm/5.11*3.74*4.09 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: aliuminio lydinys

produkto savybės:

1.100 LB tinka (studentams, vyresnio amžiaus žmonėms, klaviatūra žaidėjams, pianistai), mažo stiprumo, ir tinka pirminio mankšta, reabilitacija, mokymo, studentai ir žmonės, be naudojimosi patirtį.

2. Ergonomiškas kietos aliuminio rankena, su objektyvų žiedą lakas, anti-slip danga, septyni įvairaus stiprumo lygiai pirminis, tarpinis ir aukštesnįjį, mokymo (100-200 svarų), priimtinos kainos ir aukštos kokybės

3. Ranka exerciser stiprybės, ištvermės, reabilitacijos ir traumų prevencijos, labai tinka vis dilbio raumenys, rankos, ištvermė ir lankstumas, suteikiančių atsparumą ir padeda kurti raumenis, rankų, rankų, riešų, dilbių ir pirštai padidinti jėgą

4. Laiko patikrintas būdas plėtoti savo rankena stiprumo pagerinti funkcija ir ištvermės sporto ir sunkioji atletika.Ji labai tinka gerinti kasdien funkcijas, pvz., atidarymo ir uždarymo skardines, ar reabilitacijos po traumų.

5. Jis yra pagamintas iš aukščiausios kokybės patvarus aliuminio rankena ir aukštos kokybės pavasarį, kuris yra ilgalaikis naudotis įrankis, kuriuo galite pasitikėti.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt rankena stiprumo treneris

1 vnt Kempine padengti

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai