SND A56 Kūno Formavimas Vacuum RF Roller Veido Kėlimo Kūno Lieknėjimo Riebalai, Celiulitas 80K Kavitacijos Odos Sugriežtinimas Masažas Mašina

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €29 269.63 €32 521.82

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Baterijos įkrovimo trukmė:

iki 2 valandų

Pakuotės Dydis:

63*54*118cm

Garantija:

1 Metai

Purkštukų skaičius:

1 - 2 vnt.

Medžiaga:

ABS

Greičių skaičius:

1

Aptarnauti:

ODM/OEM

Purkštuko tipas:

Metalo

Dydis:

110/220V

Garantinis Aptarnavimas:

Techninė pagalba internetu

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Numeris pincetas:

Daugiau nei 30

Antgaliai:

Masažo Antgalis

Maitinimo Tipas:

Elektrinis

Baterijos Veikimo Trukmė:

per 90 minučių

kontaktinė informacija:

WhatsApp 86 18520229619

Sertifikatas:

CE

Naudoti:

bikini, ĮSTAIGA, Veidas, Pažastų

Produkto pavadinimas:

a56

Prašymas:

Veidas, ĮSTAIGA

Prekės Pavadinimas:

DUTRIEUX, PerfectFace

Epiliatorius Tipas:

Pincent

Bendras Svoris:

85kg

Elemento Tipas:

Epiliatorius, Masažas & Poilsiui


Aprašymas

Dear klientas.Sveiki atvykę į PerfectFace Grožio Fabriko Parduotuvėje!Dėl savo malonaus apsipirkimo patirčiai, prašome perskaityti šių atsargumo priemonių prieš perkant:

1. Mes turime įvairių transportavimo metodai, iš oro ir jūros/sausumos transporto išreikšti pristatymo, o kai kurios funkcijos suteikia DDP paslaugas.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo 3 dienų iki 50 dienų, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo ir adresas.

2. Mūsų nemokama logistika yra jūra ir geležinkeliais, apie 22-45 darbo dienų.

3. Mes teikti individualiems poreikiams pritaikytas paslaugas.Jei norite pridėti logotipas, kalbos keitimas arba pakeisti rankena, prašome kreiptis į mus dėl išsamesnės informacijos.

4. Visos mašinos šeimininkai garantuoja vienerius metus, priedai garantuoja už tris mėnesius, ir pateikti visą techninę paramą ir internetu, aptarnavimas po pardavimo.

Tai didelė garbė jus apsilankyti pas mus!Laimingas pirkinių!

Kontaktinė Info: +86 18520229619 (WhatsApp).

SND A56 Kūno Formavimas Vacuum RF Roller Veido Kėlimo Kūno Lieknėjimo Riebalai, Celiulitas 80K Kavitacijos Odos Sugriežtinimas Masažas Mašina

Veikimo Principas

Vera roller Testeris priima "trimatis Neigiamas Slėgis, Mechaninė Skatinimas" technologija, kuri yra neinvazinė vakuuminė neigiamo slėgio masažas.Principas yra, kad per dvikryptis elektros roller kartu su vakuuminė neigiamo slėgio slaugos galvos prietaisą ir elektros atvartu kartu su vakuuminė neigiamo slėgio slaugos galvos prietaisas, odos, audinio, carryout geležinkelių, siurbimo, minkymo, tvirtinimo, šoktelėti ir kitų mechaninė aerobikos pratimų, odos audinių pasikartojančio ritmo gilus masažas ir mechaninės stimuliacijos.

Taikymo Sritys

1.Kojos

2.Ginklai

3.Sėdmenys

4.Nugaros Pilvo

5.Kojos

6.Pečių

Prieš ir Po

Mašina išsamios nuotraukų Mūsų paslaugų vokietijos CE Sertifikatas Apie mus

Mūsų kompanija turi 10 metų patirtį kuriant ir gaminant grožio įranga, su įvairių kategorijų įrangos: 755nm 808nm 1064 Diodų La_ser Plaukų Šalinimas, Picosecond La_ser Tatuiruotės Pašalinimas, Elight / IPL + ND YAG La_ser, svorio ir kūno lieknėjimo ir kitų radijo dažnių ir šaldymo įrangos Gamyklos tiesioginio pardavimo, suteikti OEM/ODM paslaugos, kokybės užtikrinimo, geras po pardavimo.Kontaktinė Info: +86 18520229619 (WhatsApp).

Nuoširdžiai patarimai :

ES plug Taikoma plotas: Prancūzija, Vokietija, Italija, Nyderlandai, Danija, Korėja, Norvegija, Švedija, Ispanija, Egiptas, Graikija, Rusija, Tailandas, Austrija, Vengrija ir kt.

AS plug Taikymo sritis: Australija, Naujoji Zelandija, Argentina, Fidžis, Pakistanas ir kt.

UK kištukas Taikymo sritis: Jungtinė Karalystė, Singapūras, Dubajus, Malaizija, Maldyvai, Pakistanas, Brunėjus, Butanas, jungtiniai arabų emyratai, Jemenas, Nigerijos ir kt.

JAV plug Taikymo sritis: Jungtinių amerikos valstijų, Kanados, Filipinų, Parisnen, Kolumbija, Venesuela ir kt.Skelbimas :

Skirtingos šalys turi skirtingus muitų politika.Ten gali būti kai kurių muitinės procedūra, atliekant muitinį įforminimą kai kuriose šalyse.

Prašome suprasti ir įvykdyti savo prievolę.Labai ačiū.

Atsiliepimai :

Prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu, jei jūs nepatenkinti užsakymą,Mes galime pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti!

Jei jus tenkina elementus, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių, kaip padrąsinimas.

Gerbiamasis, dėl specifika prekes.Mūsų produktai nepalaiko 14 dienų be priežasties grįžti.Jei norite grąžinti, prašome susisiekti su pardavėju patvirtinti vientisumą elementą.Customerservice darbuotojai, atsakyti į klausimus internetu, jei turite kokių nors klausimų, prašome konsultuotis su mūsų customerservice darbuotojai.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis .

Pastaba:Mūsų paslaugos neapima tvarkymas, muitinės mokesčiai ir muitinio įforminimo klausimais patirtų express logistika.Ir transportuojant bet koks atsisakymas mokėti arba ginčo nebus priimtas.Dėkojame už jūsų supratimą!Taip pat galite pasirinkti, express pristatymas.Senėjimo yra 7-15 dienų.Pasirinkimas, greitas pristatymas jums reikia mokėti papildomų išlaidų, o skubus pristatymas jums reikia dirbti muitinės mokesčiai ir muitinio įforminimo klausimais asmens.Žinoma, kai jums susidoroti su muitinės formalumų klausimais, mes jums padėti muitinės klirensas, ir suteikti jums su dokumentų, reikalingų muitinės formalumus.Numatytuoju režimu, transportavimas geležinkeliu/seatransportation.Šios rūšies transportu " nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės tvarkymo.Transportavimo metu yra apie 45-60 dienų.Transportuojant, aš sekti logistikos situacija jums laiku.

Problema ne gimdymo kai countriesIf jus domina mūsų produktais, bet ir jūsų šalies nėra pristatymas, prašome susisiekti su mumis.Todėl, apskaičiuojant tarptautinės logistikos krovinių yra varginantis, krovinių vežimo, muitinės ir mokesčių tarifas kiekvienoje šalyje yra skirtinga, todėl mes negalime nustatyti kiekvienos šalies po vieną, labai ačiū už jūsų supratimą!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai