2X Automobilių Lipdukas Burbulas Nemokamai Lipdukas Savo Meilę Lygaus Paviršiaus

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.59 €2.89

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekės Pavadinimas:

SONONIA


Aprašymas

Aprašymas:

Elektrostatinių medžiagomis: Mūsų Helovinas langą lipdukai yra labai specifinis naudojimas yra parodyta pav., kurį galima nuimti nepaliekant jokių likučių.Elektrostatinių klijai neturi klijų, jie prilimpa prie paviršiaus patys, ir galite lengvai jį pašalinti nepažeidus paviršiaus.

Skirtingų Helovinas dizaino: "europa 2020" Helovinas langą priima naujausią dizainą, įskaitant kaukoles.Tai yra geriausias pasirinkimas Helovinas apdailos.Tai Helovinas lipdukas tinka Halloween vakarėlį ir atostogų vidaus apdaila.Jie yra taip pat įdomu, dovanos draugams ir šeimos nariams.Tai padeda įtraukti daugiau Helovinas atmosferą.

Taikoma atvejų: tinka bet kokio lygaus paviršiaus, pvz., stiklo durys, vitrinos, veidrodžiai, plyteles, biurų, automobilių stiklai, namų, gyvenamosios patalpos, bendrabučiai ar mažmeninės prekybos parduotuvėse, restoranuose, prekybos centruose ir pan., tačiau nerekomenduojama medienos arba, pavyzdžiui, medinių durų ar sienos paviršiaus.

Kaip naudoti: Nuvalykite paviršių dulkių su šlapiuose rankšluosčiu prieš naudojimą, taip, kad nedarytų įtakos sukibimas ant lipduko.Negalima klijuoti ant nelygių paviršių.

Nereikia jaudintis, kad lipdukai išnyks iš Saulės ar Vandens.Tiesiog gauti jūsų Lipdukai, Švaraus paviršiaus, Lipdukas, tada Naudoti savo vaizduotę, kad sukurti veikia dabar.

Specifikacija:

Dydis:30x20cm 11.81x7.87inch

Medžiagos: lipnios

Komplektą Sudaro: (2 Paketas)

1 x Lipdukas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai