A1 pasirengimo etape muzika A1 fakso linija remiasi garsaus Britų mašina TL084 priešstiprintuvio

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.82 €15.60

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

TL084

Kamera Įrengta:

No

Valstybės Surinkimo:

Ready-to-Go

Prekės Pavadinimas:

Huo Guang Shu

Komplektacija:

1

Suderinamumas:

Viskas Suderinama

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Modernizuotos, apdailos lentos

Žr. garsus Britų A1 grandinės, naudoti Texas instruments TL084, JFET duomenys, veikimo principas įtampos kontrolės įtaisas yra tarsi vamzdis, stiprintuvai, ir garso yra gražus.

Po pirkimo, elektroninę versiją, grandinės schema, standartinis montavimo laidai, maitinimo parametrais ir pan.yra duotas, taigi jums nereikės nerimauti apie tai, diegimo problemos.

Originalaus standarto A1 linija, ne jūsų 5532

Importuotų ruby kondensatoriai, nereikia nešioti aukso oda, jei jie yra stiprus

Priežasčių pasirinkti šį kūdikį:

1: Naudokite šiek tiek įžeminimo laidų, garsas yra skaidrus ir gamtos, net jei 220UF naudojamas filtras, apačioje triukšmas yra beveik lygus nuliui.Palyginti su kitose parduotuvėse, gold, kondensatoriai, yra išdėstyti eilėmis, ir gebėjimą naudoja tūkstančiai UF.

2: A1 naudoja TL084 quad op amp, JFET įėjimo, tai yra garantija, garso kokybę, dauguma Taobao A1 naudoja dual op va pvz 5532 ir kitų triode sąnaudų, pagrindinės dalys yra neteisingas ir garsas yra tikrai neteisingas.

3: originalus grandinė yra puikus.Tai yra savęs apgaudinėjimas pasakyti, kad optimizuoti ir gerinti naudojami, ir op amp yra naudojami teisingai.Kur galima optimizuoti ir tobulinti?Yra tikrai du teptukai, kad nereikia skolintis kitų žmonių eilutės.

4: Po matavimo originalus mašina, front-end dalis yra plius ar minus 9V, todėl jūs galite pamatyti, 7812, 7815, valdybos santykis yra didesnis, talpa yra didesnė, nei išvaizda talpa, apygardos valdyba priklauso nuo paauksuotų A1, jums nereikia mano, kad tai, mes nusipirkau ją už ausų, išvaizdą, yra Su pakankamai pastangų, garso kokybė privalo būti diskontuojamos, net jei jūs išleisti pinigus.

5: Matinė juoda lenta, itin mažo dydžio, tik 3.2*8.7 CM, išsaugoti važiuoklės kartu su vėliau montavimas, originalus, grandinės, atidžiai parenka geros akustinės kondensatoriai, ir nedaro veido inžinerija.

Žymos

pasirengimo etape muzika

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai