Automatinis Augalų Vazonas Waterers Sistemos, Dekoratyviniai Augalai, Laistymo Savarankiškai Laistymo Šuoliai Parama Augalų Lašelinė Drėkinimo Sistemos Įrankis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Sodo
  • Produkto Kodas: i23034
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.65 €9.30

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Laistymo Rinkiniai

Modelio Numeris:

Augalų Waterer

Medžiaga:

Guma

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Kulka Taškų:

Automatinė laistymo nagai: Moksliškai sukurtas Automatinė Laistymo Nagai padės sutaupyti vandens perteklių į vazonas, kuris yra labai veiksmingas papildas sveikam augalų augimui.

Paprasta Naudoti: galite nustatyti vieną pusę Savęs Laistymo Šuoliai į butelį arba bet kurią norimą įdiegta vandens šaltinis savo pasirinkimą, ir tada pritvirtinti prie dirvožemio.

Geras Pagalbininkas: Tai Nagų Laistymo specialiai augalai bus automatiškai spaudai vandens laipsnio pagal dirvožemio drėgmės.Lėtai įsiskverbti ir drėkina šaknys per patarimas, siekiant užkirsti kelią nepilnamečių girdymas arba per laistyti.

Mokslo Sodinti: Augalų Laistymo Įrenginys yra labai tinkami mokslo sodinti, nes skirtingi augalai turi įvairių įsisavinimo lygis, Automatinė Laistymo Šuoliai gali užkirsti kelią laistymo per daug vandens.

Kad atitiktų Jūsų Poreikius: Šiuo Sodininkystės Įrankis yra plačiai taikomos visų jūsų sodinti reikia, tinka vidaus ir lauko augalais.

Aprašymas:

Nepilkite vandens į vandens butelį, kai dirva yra drėgna.Jūs turėtumėte palaukti, kol ji sausa, šiek tiek prieš pridedant vandens

Pradėti naudoti vanduo greičiau, po savaitės naudojimo, vanduo yra stabili

Dėl laistymo įrenginį galima vandens ir du augalai vienu metu

Taikoma vandens butelis

Butelis burnos dydžio; 27-30mm/1.06-1.19 į

Plotis; 3.9 cm/1.53 į

Ilgis; 11.3 cm/4.45 į

Bendras ilgis vandens vadovas virvė yra 70cm/27.56, ir storis yra 5mm/0.2 į

Pakavimo Sąrašas:

Automatinė laistymo nagų*1

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai