Plaukų Priežiūros Aliejus Anti-Suglebęs Plaukų Priežiūros Esmė, Drėkina Plaukus, Šilkiniai Šviečia Ieškote Plaukų Papildyti Alyva, Skirta Moterims, Vyrams

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €46.76 €93.52

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Kiekis:

Plaukų Gydymas Aliejus Plaukų Priežiūros Esmė

Lytis:

Unisex

Komponentas:

Plaukų Gydymas Aliejus Plaukų Priežiūros Esmė

Elemento Tipas:

Plaukų Priežiūros Rinkinys

Modelio Numeris:

Plaukų Gydymas Aliejus Plaukų Priežiūros Esmė


Aprašymas

Aprašymas:

Plaukų Priežiūros Aliejus Anti-Frizz ir Sausas Esmė Grynas Aliejus yra naudingas produktas, kuris skatina storesni, stipresni ir labiau blizga plaukai, kurie yra ne tik gali būti naudojamas plaukų, bet taip pat kaip natūralių blakstienų ir antakių esmė.

Specifikacija:

Pavadinimas: Plaukų Priežiūros Aliejus

Pakavimo Sąrašas:

1*Plaukų Priežiūros Aliejus

Pastabos:

1.Rankšluosčiu sauso savo plaukų po plovimo jis.

2.Taikyti 1-2 siurbliai ant delno ir plinta per drėgnų plaukų prieš sausu oru arba naudojant plaukų džiovintuvas, sutelkiant dėmesį į plaukų galus.

3.Ji taip pat gali būti naudojamas ant sausų plaukų ir tada stilius, kaip įprasta.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Laikyti Šilkiniai Plaukai: Plaukų Priežiūros Aliejus Esmė bus išlaikyti jūsų plaukai šilkiniai, su turtingas maistingųjų medžiagų.Ir jis gali atkurti plaukų problemas, kurias sukelia ultraviolets spinduliai per dieną.

2.Išskirtinį Medžiaga: Pagaminti iš restorano remonto formulę medžiagos, Plaukų Aliejus yra geras pasirinkimas jūsų plaukai, kurie padės atkurti natūralų ryškumą ir plaukų struktūrą.

3.Platus Naudoti: Su plačiai naudoti Giliai Kondicionavimo Remontas, Alyva, jis gali būti naudojamas plaukų, natūralių blakstienų ir antakių esmė, kad jūsų blakstienos ir antakiai gražus ir apkūnus.

4.Turiningas Dizainas: yra turiningas dizainas, Plaukų Priežiūros Esmė Aliejus, kuris yra mažas dizainas.Jūs galite jį naudoti namuose arba kelionių, kurios gali skatinti storesni, stipresni ir labiau blizga plaukai.

5.Geras Aptarnavimas: Mes pateiksime gerą klientų aptarnavimą ir gerų pirkinių patirties už jus.Prašome susisiekti su mumis, jei yra kokių nors klausimų ar problemų, mes jį jums tinka.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai