Pratęsimo Vamzdis Kameros Adapteris M42x0.75 Sriegis Gera Vaizdo 67-80mm Reguliuojamo Aukščio Teleskopo vaizdo Kameros Adapteris Foto

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Camera & Photo
  • Produkto Kodas: i22795
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €23.08 €32.98

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Fokusavimo Tipas:

Makro Objektyvas

Tipas:

zoom objektyvas

Prekės Pavadinimas:

VBESTLIFE


Aprašymas

Pratęsimo Vamzdis Kameros Adapteris M42x0.75 Sriegis Gera Vaizdo 67-80mm Reguliuojamo Aukščio Teleskopo vaizdo Kameros Adapteris Foto

Savybės: 1. Tinka prie Kalno: aišku, siūlai M42 x 0.75 tinka T2 kameros objektyvas, pritaikymo T2 su N1 ant mini SLR fotoaparatą.

2. Paprastas Reguliavimas: Galite reguliuoti aukščio okuliaro iš 67mm iki 80mm, ir iš 41.5 mm 44.5 mm, labai praktiškas ir patikimas.

3. Tinka Kameroms: Įrengtas su T2 su N1 adapteris , tinka mini SLR fotoaparatas su N1 kalno, ir naudinga, vaizdo, fotografijos.

4. Gera Sudėtis: Sudaryta projektavimo ir dėmesio adapteris dvi dalys.Projekcijos dalis yra naudojama kartu su okuliaro ilgą ilgis mažų objektų.Ilgis adapteris yra naudojamas be okuliaro fotografuoti visą mėnulį, dujų ūkas, naudojant ilgio teleskopą.

5. Premium Aliuminio Lydinio: Daugiausia pagaminti iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio, medžiagos, teleskopo kameros, adapteris yra labai patogus įdiegti.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Teleskopo Vaizdo Kameros Adapteris

Medžiaga: Aliuminio Lydinys

Taikymo sritis: mini SLR fotoaparatas su N1 kalno.

Paketų Sąrašo: 1 x Lizdas

1 x Adapteris

1 x Raktas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai