Naujausias Atnaujinimas R2R MK2 DAC Dekoderis Palaiko DSD 24BIT Nepamirštamą Garsą

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €341.18 €401.39

Galimos Funkcijos


Specifikacija

GZLOZONE Modelis:

r2r

Modelio Numeris:

r2r

Prekės Pavadinimas:

GZLOZONE

Pakuotė:

Taip

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Maksimali Galia Vienam Kanalui:

NE GALIA


Aprašymas

Ši lenta turi tik USB įvestis (nr. bendraašius pluošto ir kt.)

Produktas negali būti sunku išspręsti, naudoti fb2000 į minkštas-išspręsti!!!

Dekodavimo dalis šio stalo buvo atlikta du metus, patikslinimo ir pakeitimo, ir, galiausiai, pagaminti nuostabų ir gaivinamasis efektas.

pagrindinės savybės:

1. Pasirinkti italijos USB.Kaip mes visi žinome, ši sąsaja yra labiausiai pripažintas dėl garso kokybės, šiuo metu, pranokti kitus USB sąsajos, pavyzdžiui, XMOS iš visų pusių būdu.Vienintelis trūkumas yra tas, kad jis yra brangus.

2. Pasirinkti TALEMA įtampos transformatoriaus, kuris taip pat yra pripažintas kaip specialų audio transformatorius.Ultra-low magnetinio srauto nuotėkio ir daugiapakopis ekranavimas technologija užtikrina aukštos kokybės reikalavimus R2R maitinimo.

3. Atsisakyti tradicinės sąsaja, tik USB.Ultra-high ėminių ėmimo dažnis R2R yra tiesiog atliekas naudoti įprastą bendraašius.Šiuo metu išsivysčiusiose tinklas, lossless, APE, ir net DSD ir kitų garso šaltinių per lengvai pasiekiami.Tiesiog atsisiųsti bet kokį vieną tokių kaip: Kuwo Žaidėjas, jūs galite gauti yra didžiulis kiekį lossless nemokamai.muzikos.CD ir kitų garso šaltinių yra toli nuo reikalavimų dauguma audiophiles.Jūs galite taip pat pabandyti mūsų R2R dekodavimo, kuris padės jums iš naujo garso poveikį kompiuterio peržiūros! ! !

4. Daug specialių komponentų, karščiavimas, garso garantuotas: pavyzdžiui, "Panasonic" gold ženklų garso specialios kondensatoriai, vokietijos Veimaro, EVOS, ELNA......

5. Veiklos stiprintuvo pasirenka BB su AKT įėjimo srovė tipas: OPA604+OPA2134, su specialios triukšmo mažinimo ir upscaling chip DF1706 (patobulinta versija senas DF1700) BB, siekiant užtikrinti, ultra-low iškraipymo ir ultra-plataus dažnio atsakas.Aukšto dažnio apima daugiau kaip 35K, be iškraipymų, žemo dažnio yra po 10H, ir vidutinio dažnio tankis tekstūros yra gana nuostabu! ! !

Power board: 130X62MM

Pagrindinė plokštė: 130X130MM

VPK važiuoklės įžanga:

Vidaus Matmenys: Plotis 135mm Aukštis 48mm Gylis 240mm

Išorės Matmenys: Plotis 145mm, Aukštis 54mm Gylis 252mm

Plokštės storis 8 mm, Viršutinė ir apatinė dangos storis 3 mm, galinės sienelės storis 4 mm

Visas procesas: vielos tempimo

Žymos

vpk dekoderis palaiko dsd

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai