Įdomu Burbulo Pūtimo Juosta Švietimo Žaislas Nuimamas Plakatas Mount Juosta Home Game

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Aparatūros
  • Produkto Kodas: i21979
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €0.67 €1.22

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

juosta

Modelio Numeris:

PP

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys:

Dažų & Dekoravimo

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

BBlowing Juosta: plotis juostelė yra 3 cm/1.18 cm.Produktas yra atsparus vandeniui ir tvirtos, didelis atsparumas tempimui.

Burbulo Pūtimo Produktai: pakuotėje yra tik 1 ritinėlis juosta, kuri atneš jums nuostabų "PASIDARYK pats" rankų darbo patirtį ir suteikti jums gerą nuotaiką.

"PASIDARYK pats" Burbuliukai: Jūs galite pridėti derva, karoliukai, blizgučiai ar whatever you like (neįtraukta).Taip pat galite formuoti jį į bet kokios formos norite.

Kaip naudoti: 1. Nutraukė dalį juostos (kiek įmanoma); 2. Sulenkite per pusę ir įdėkite jį į šiaudų arba "PASIDARYK pats" medžiagos, ir švelniai suimkite krašto; 3. Nuplėšti pagrindo popieriaus, ant paviršiaus, ir būkite atsargūs, ne klijuoti drauge viduryje; 4. burbulai į šiaudų.

Plačiai naudojamas: juosta yra ne tik "PASIDARYK pats" žaislas, bet taip pat dienos poreikius.Su dvipusės juostelės galima klijuoti ant lygaus paviršiaus, tinka tvirtinimo arba klijuoti nuotraukas, nuotraukų rėmeliai, sienų lipdukai, plakatai, kabliai, lentynų, papuošalai ir kiti daiktai.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydžių Lentelė:

Ilgis: 1m/39.37 colių

Komplektą Sudaro:

1 Roll Juosta

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai