Moteriški Anti-Trinties Apatiniai Vidurio Šlaunies Boyshorts Sijonas Prarasti Nėrinių Saugos Kelnės

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.25 €4.33

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Medžiaga:

Poliesteris

Kilmės:

Žemyninė Kinija

CN:

Kinija

Nepadori Nuotrauka:

No

Funkcija:

Eco-friendly

Seksualinio Pobūdžio:

No

Lytis:

MOTERIS

Elemento Tipas:

Saugos Trumpas Kelnes


Aprašymas

Savybės:

Sklandžiai & Patogus Saugos Šortai: Markė poliesteris, šis nėrinių šortai pagal suknelės yra itin švelnus, lygus ir lengvas, suteikiant jums patogų jausmas visą dieną.Elastiniai juostos yra taip pat privalumas.

Ne-Geležinkelių Šlaunies Trinties Šortai: Tai nėrinių šortai gali užkirsti kelią hem iš garbanoti.Ir nėrinių kokybė yra pakankamai didelis, kad jums patogus, patvarus naudoti, taip pat įsitikinkite, kad jūsų oda galėtų kvėpuoti.

Anti-Slydimo Trinties Šortai: šortai pagal suknelės su minkšta ir patvari, nėriniai, sumažinti šlaunų trinties ir atsikratyti nepakeliamo kraujosruvos tarp šlaunų.Tai pagal suknelė, šortai yra žavinga.

Ne Roll Vidurio Šlaunies Šortai: Tai pagal sijonas šortai moterims yra virš kelio ilgis, skirtos, kurios gali užkirsti kelią hem iš garbanoti, teikti puikus komfortas dėvint ir kilimui.

Saugos Šortai: Jūs galite dėvėti šias undershorts bet taip, kaip norite!Dėvėti juos, kaip apsauginiai šortai, siekiant užkirsti kelią jums iš nesmagu tokius dalykus, kaip iki sijonai, kuriame panty linijos ir t. t.Taip pat galite dėvėti juos, kaip atsitiktinis nešioja.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Balta/Juoda

Dydis Funkcijos: XL/Vienas Dydis

Dydis:Vienas Dydis Svoris: 40-60kg

Dydis:XL Svoris: 60-70kg

Komplektą Sudaro:

1Pc x Moterų Nėriniai Saugos Kelnės

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai