2X DC12-30 V 200W BLDC Trijų Fazių DC Brushless Variklio PWM Valdiklis Salė Variklio Valdymo Vairuotojo Lenta

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €14.51 €28.45

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Variklio Tipas:

nuolatinės srovės variklis

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

1. Kai išorės PWM signalo įvestis, amplitudė yra 5V, ir rekomenduojama PWM dažnis yra 1K-10KHz.

2. Analoginis įėjimas, galite naudoti laive 5V, GND išoriniu potenciometru (varža 10K-100Kohm), reguliuoti greitį arba galite įvestis (0-5V) analoginis išoriškai, bet jis turi būti prijungtas prie GND ant lentos.

3. Dėl priekinės ir atbulinės eigos sukimosi kontrolės, variklis turi sustoti sukasi ir tada atlikti pirmyn ir atgal operacija.Griežtai draudžiama keisti kryptį metu rotacijos variklis, kuris bus sukelti žalą apygardos valdyba.Be to, nuėmus trumpojo jungimo bžūp, valdymo jungiklis gali būti prijungtas iš išorės naudojimui.

4. 5V, GND plokštė ateina su 5V maitinimo šaltinis (išorinis maitinimo šaltinis gali būti numatyta, srovė neviršija 10mA)

5. Greitis impulso signalo išėjimas, amplitudė yra 5V, kiekvieno impulso yra viena revoliucijos variklis.

Atsargumo priemonės:

1. Nėra jokių saugiklių energijos tiekimo grandinė ant pagrindinės plokštės.Jianyi pridėjo jis pats.Atvirkštinis ryšys teigiamas ir neigiamas poliai elektros energijos tiekimas bus nepataisomai sugadinti, kai lustai ant lentos.

2. Yra ėmimo nuo srovės apsaugos produkcijos motorinių įprastos eksploatacijos metu.Nes galios ir srovės modulis yra labai didelė, nenaudokite dirbtinai trumpojo jungimo modulis, kai modulis neveikia normaliai.Kai trumpojo jungimo, grandinės gali būti deginamos ir vamzdelio, gali suskilti.Prašome naudoti mažas srovės ir žemos įtampos bandymo, po to ok, tada taikomos didelės srovės ir aukštos įtampos.Nes jis yra plikas valdybos modulis, prašome atkreipti dėmesį, kad izoliacija montažo vadovas.Tai yra griežtai draudžiama, kad stiprus įtampos susisiekti valdybos dalių.

3. Kai veikimo galios ratai modulis viršija 100W arba darbo aplinka viršija 30Celsius, siekiant užtikrinti normalų grandinės ilgą laiką, būtina numatyti išorės oro aušinimo apygardos valdyba šilumos išsklaidymo.

Modelio Numeris: PWM Salė Variklio Valdiklis

Variklio Tipas: nuolatinės SROVĖS Variklis

spalva:Juoda

Medžiaga:plastikas

dydis:80 x 30 x 10mm

Pakuotės Turinys:

2 x 200W brushless DC motor driver

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Iprojektas.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3. Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Iprojektas.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai