Rose Spausdinti Vandeniui Sandproof Paplūdimio Antklodė su 4 Statymai Ir 4 Kampo Kišenės,Lengvas Iškylą, Mat Kelionės,Kempingas,Žygiai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €77.53 €155.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Pagal Pripučiamos Režimas:

Išorės Pripūtimo Siurblys

Kilmės:

Žemyninė Kinija

CN:

Jiangsu

Lauko Veikla:

Sandbeach

Dampproof Kilimėlio Tipas:

Atidaryti Putų

Medžiaga:

Poliesteris

Naudojimas:

Kelionės

Produkto pavadinimas:

Paplūdimys Antklodė


Aprašymas

【 Akį Traukiantis Dizainas】, Kaip atnaujinti savo beach kelionę?Imtis šių stilingas paplūdimio blankes, kad jūsų bagažas , unikaliai suprojektuoti paplūdimio antklodė iš padės jums išsiskirti į paplūdimį!paplūdimio aksesuarai už atostogas turi privilegijuotųjų, Jūs galite lengvai rasti savo šeima ir draugais į paplūdimį, nesirūpindami apie tai, kaip prarasti.

【Vandeniui ir Sandproof】 Paplūdimio Antklodė pagaminta iš 210T polyester pluošto, kuris gali veiksmingai užkirsti kelią vandens ir įtrūkimų nuo žalingų ji.Sandproof: Suplakti, paplūdimio kilimėlis švelniai atsikratyti nuo smėlio ir kitų nešvarumų lengvai.Veiksmingai apsaugo smėlį nuo prilipti prie kilimėlio.Tai puiki medžiaga yra ne tik sandless ir lengvas, bet taip pat vandens lašai, galima pastebėti, riedėjimo žemyn.

【Tvirtas Dizainas】Mes turime priimti unikali dvigubo sluoksnio siuvimo technologija, kuri turi stiprią ašara pasipriešinimo.Keturių kampas medinių strypelių dizainas gali nustatyti paplūdimio antklodė ir užkirsti kelią savo paplūdimio kilimėlis gražu nupūstas vėjo.Antklodė yra suprojektuota, kad būtų lengvas.

【Pirkti su Pasitikėjimu】gausite -1× paplūdimio antklodė, 4× žemės nagai.nugaros kiekvieną kartą perkant su 100% pasitenkinimo.Jei nesate patenkintas mūsų paplūdimio antklodes, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda, mes bus atsakingas už mūsų produktų.

Jei norite gauti daugiau stilių, galite atsiųsti man savo nuotraukas, Bet kokio pobūdžio nuotraukos,nuotraukos,nuotraukos,piešiniai,meno kūrinys gali būti eaily padaryta.

Jūs galite spausdinti bet kokius vaizdus, pavyzdžiui, internete arba foto savo augintinio, naujas brėžiniai savo meno kūrinį.

Tai taip paprasta, kaip spauda ant popieriaus!!

Plssend mums aiškų vaizdą prieš kurdami užsakymą.(Didesnis apibrėžimą, vaizdo ,daugiau, aišku, su patalynės komplektas bus)

Medžiaga : 100% Poliesteris

Naudoti : Paplūdimys Antklodė

Savybės: Pritaikytas dizainas , super minkštas , sklandžiai , nešiojamų , stabdžių pilling , ne spalva išnyks , skalbti mašinoje

Dydis : 100x140cm,130x150cm,140x200cm,200x200cm,200x280cm

Prašome leisti 2 ar 3 cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums užsisakyti.

Paketą, įskaitant : 1 x Paplūdimio Antklodė

Custom "PASIDARYK pats" Procesas

Galite tinkinti savo augintinio nuotrauką, jūsų nuotrauką, gyvenimo, pastato jums patinka, ar modelis jums dizainas

Šiltas Patarimas:

1.Skalbimo mašinų,Vandens temperatūra žemiau 60 laipsnių.

2.Dėl skirtingų matavimo Būdų,1-4cm paklaida yra leistina.

3.Dėl tolimojo susisiekimo problema,paplūdimio antklodė bus šiek tiek sulenkite ,ne toks plokščias kaip paveikslėlį.

4.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ,postalcode,telefono numeris yra teisinga.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū

Nuoroda Modelis: ↓↓

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai