13×4 Ombre Pabrėžti Perukas Žmogaus Plaukai Šviesūs, Kūno Banga Nėriniai Priekiniai Perukas Hd Skaidrus Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims Glueless

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €89.36 €319.16

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Žmogaus Plaukų Tipas:

Brazilijos Plaukų

Prekės Pavadinimas:

Oxeye mergina

Medžiaga:

Žmonių Plaukų

Hd Skaidrus Nėriniai Perukas Bžūp Dydis:

22"-22.5" Vidutinės Dangtelis(Vidutinio Dydžio)su 4 Šukos ir Reguliuojama Dirželiai

Tinka Miršta Spalvų:

Visos Spalvos

Gali Būti Permed:

Taip

Elemento Tipas:

perukas

Žmonių Plaukų Perukai Informacija:

Visiškai Ir Storio Minkštas ir Švarus, Energingas ir Sveikas.Ne Praliejimo & Tangling, Ne Keista, Kvapas ir Tiesa Ilgio.Gali Būti Dažyta, Balinti, Premed, Ištiesinta ir Perdaryta taip, kaip Jūsų, Kaip

Medžiagos Klasė:

Remy Plaukai

Nėriniai Perukas Tipas:

Nėriniai Priekiniai Perukai, HD Nėrinių Perukai, Nėriniai Lenktas Dalis, Giliai Dalis, Nėriniai Dalis

Pateiktas Metodas:

Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios

Ombre Nėriniai Priekiniai Perukas Žmogaus Plaukų Kokybės:

10A Klasės Brazilijos Mergelių Žmogaus Plaukų Perukai

Tekstūra:

Kūno Banga

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Išryškinti Perukas Žmogaus Plaukų Medžiaga:

100% Neperdirbti Mergelės Žmogaus Plaukų Perukai Juoda Moterų

Spalvos Nėriniai:

Skaidrus

Bazinė Medžiaga:

Šveicarijos Nėriniai

Kepuraitė Dydis:

Vidutinis Dydis

Elementų Pakuotėje:

1 Gabalas, Tik

Perukai Ilgis:

ilgai


Aprašymas

Ombre Pabrėžti Perukas Žmogaus Plaukų, Kūno Banga Nėriniai Priekiniai Perukas Hd Skaidrus Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Už Juodaodžių Moterų Glueless

Klientų Parodyti

Pasirinkti Dydį, Kuris Jums Tinka

Plaukų ilgis turi būti nuo galvos viršaus iki plaukų apačioje taip plaukai yra tiesūs statusą.Garbanotas banguoti perukas iš perdirbtų tiesiai peruką , taip pat, ilgis garbanoti ir banguoti, perukas, turėtų būti trumpesnis, 1"-2", nei tiesios peruką(kad priklauso nuo to, kaip giliai curl yra).

Plaukų Priežiūra

1.plauti plaukus reguliariai, šiltu vandeniu

2.nuplaukite ir giliai sąlyga plaukų prieš įdiegti.

3.detangle plaukus švelniai, prieš skalbimą,vanduo, šlapia,pridėti lengvas plaukų kondicionierius,nuplaukite ir leiskite plaukams išdžiūti natūraliai.

4. prašome naudoti laukinių-dantytų šukos šukos plaukų.

5.jei plaukai tampa sausi,įlašinkite keletą lašų Oliveris aliejaus į plaukų kondicionierių,ir plauti kartą du kartus per savaitę,ji gali veiksmingai Išsaugoti Drėgmę.

Shippment Ir Pristatymas

1.Adresas priminimas

Mes dar kartą patikrinkite savo adreso informacija kol mes išsiųsti paketą out.kai paketas yra kelyje ,mes negalime pakeisti adresą nebėra.Taigi, jei norite tp pakeisti savo adresą.Pls pasakykite mums prieš vežimą.Taip pat PO.BOX adresas yra nepriimami.PLS užtikrinti, kad jūsų adresas yra teisingas.

2.Muitinės MOKESČIŲ

Paprastai pirkėjas yra atsakingas, kad sumokėti importo mokesčius į vietos papročius, užsakant prekes iš užsienio šalių.

Po Parduodame Paslaugos

1.$5 grąžinti

Dear friend ,Jūsų pasitenkinimą visada yra mūsų tikslas.jei jums patinka plaukų,prašome palikti mums visiems penkių žvaigždučių atsiliepimų.jūsų atsiliepimai yra mūsų jėgą tiekti aukštos kokybės plaukų, kad jūs nuolat.Taip pat mes grąžinsime jums $5 parodyti mūsų dėka.Jei nesate patenkintas,pls susisiekti su mumis prieš bet kokį neigiamą atsiliepimą arba ginčų.aš esu įsitikinęs, kad mes 100% išspręsti jūsų problemą.

2.30 dienų lengva grįžti

DUK

Q1: Kodėl mano plaukai pratęsimo vis susivėlęs?

A1: 1) jūsų plaukai gali painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska vandens, chloro, ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien. 2) įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q2: Kodėl mano plaukai vis praliejimo?

A2: 1) negalima naudoti kartu su šepečiu, garbanoti plaukai, tik veikia su pirštais švelniai; naudoti plataus dantis tiesiai arba kūno wave " stilių. 2) Po plovimo pls slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

Q3: jie Gali būti ištiesinta, riesta?

A3: Naudokite butas geležies/tiesiau arba žnyplės, pls negali viršyti 150C, net jei jis yra, bet kaip su savo plaukų, niekada nenaudokite karšto įrankius, pernelyg dažnai, ir pls nereikia daryti per dažnai, ar plaukai bus lengvai gauti sausa ir susivėlęs.

Q4: kokio tipo plaukų priežiūros produktai turėtų naudoti?

A4: 1)naudoti geros kokybės šampūnas ir kondicionierius, kondicionierių jūsų plaukai yra labai svarbu, kad ji minkšta ir lengvai valdomas, taigi naudoti palikti kondicionierius. 2)galima naudoti produktų, pavyzdžiui, želė ir plaukų laką, laikykite curl vietoje, tačiau įsitikinkite, kad plauti plaukus, o ne palikti šiuos produktus naudoti ilgą laiką.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai