HC-SR501 Reguliuoti IR Piroelektriniams Infraraudonųjų spindulių PIR, Judesio Jutiklis, Detektorius Modulis arduino už aviečių pi rinkiniai + Atveju

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €1.00

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

Automatinė sistema: Kai kas nors įveda savo jutimo asortimentą ir pradeda aukšto lygio, žmonės palieka jutiklio diapazonas bus automatiškai nedelsiant aukšto lygio.Maža išėjimo.

2. Šviesai jautrus kontrolės (neprivalomas): modulio pasilieka pozicija, kuri gali būti nustatyta, kad šviesai kontrolė, stiprią šviesą ar ne jautriems per dieną.Šviesai jautrios kontrolė yra neprivalomas, ir gamykla nėra įdiegti šviesai rezistorius.Jei būtina, reikia įsigyti atskirą photoresist montavimas.

Yra du sukelti režimai: L ne pasikartojančią ir H įmanoma pakartoti.Galite pasirinkti, megztinis, kuris nustatomas H.

A. Ne pakartotinos sukelti režimas: Kai stebėjimo produkcija yra aukštos ir vėlinimo laikui pasibaigus, rezultatas bus automatiškai keisti nuo didelio iki mažo.

B. Pakartotinai sukelti režimas: Po jutikliai produkcija yra didelės, jei žmogaus organizme yra per savo jutimo veiklos diapazonas per delsimo laikotarpį, jos rezultatai išliks didelė tol, kol nedelsiant po to, kai žmogaus organizme palieka aukšto lygio.Lygis tampa mažas (stebėjimo modulis automatiškai vėluojama dėl uždelsimo laikas po kiekvienos veiklos žmogaus kūno, ir naudoja paskutinį kartą veikla, kaip atspirties taškas uždelsimas).

4. Indukcijos blokavimo laikas (numatytasis nustatymas: 3-4 sekundes): Po kiekvieno indukcijos gamybos (aukšto lygio tampa žemas), indukcijos modulis gali sekti laiką, blokavimo laikas, kurio metu jausti.Prietaisas negauna jutimo signalai.Ši funkcija gali būti naudojama siekiant intervalas tarp jutimo išėjimo laiką ir blokavimo laiką.Jis gali būti taikomas intervalo nustatymo produktus.Tuo pačiu metu, ši funkcija gali veiksmingai slopinti įvairių trukdžių metu apkrovos perjungimas.

5. Platus darbo įtampos diapazonas: numatytoji darbinė įtampa DC5V į 20V

6. Micro galia: Statinė srovė 65 microamps, ypač tinka elektros gaminiai, maitinami sausųjų baterijų.

7. Išėjimo aukšto lygio signalus: Ji gali būti lengvai sujungta su įvairių tipų grandines.

instrukcijos:

Inicializacija laikas yra maždaug vieną minutę, po indukcijos modulis yra įjungtas.Šiuo metu, modulio išėjimai 0-3 kartų per minutę ir patenka į laukimo narė vieną minutę.

2. Šviesos ir kitų trukdžių turėtų būti vengiama tiesiogiai artėja objektyvo paviršiaus modulis, kad būtų išvengta trikdžių su signalo ir sukelia gedimus; Venkite naudoti aplinkai kiek įmanoma

Laisvo vėjo gali trukdyti jutikliai.

3. Jutiklio modulis su dviguba elementas zondas, stačiakampio zondas lango.Kai pagrindinis korpusas yra iš kairės į dešinę, tuo ilgiau kryptis iš abiejų pusių yra dvigubas elementas A-elemento ir B-elementas)

Ar pasiekti dvejopo laiko ir atstumo skirtumai per infraraudonųjų spindulių spektrą nuo dešinės į kairę.Kuo didesnis skirtumas, tuo labiau jautrūs jutimo yra.Kai kūnas juda iš priekio, ir iš zondo

Į galvą, arba iš viršaus į apačią arba iš apačios į viršų kryptimi, dual elementai negali aptikti pokyčius infraraudonųjų spindulių spektro atstumas ir nėra jokio skirtumo, taigi jutiklis nėra jautrus arba neveikia, Todėl, jutiklis turi būti sumontuotas taip, kad kryptį zondas yra kaip lygiagreti kryptimi žmogaus veiklos, kaip įmanoma, siekiant užtikrinti, kad įstaiga yra pabuvoję

Zondas dvigubas elementas jutikliai.Padidinti stebėjimo kampas asortimentą, modulis naudoja žiediniu objektyvo, kuri taip pat daro keturių pusių zondas jautri, bet kairės ir dešinės pusės, vis dar jautri

Tačiau, palyginti su stebėjimo intervalas ir jautrumo, viršutinę ir apatinę puses, montavimas turi būti atliekamas kiek įmanoma pagal minėtus reikalavimus.

Šie punktai turėtų būti pažymėti naudojant:

"DC įtampa turi atitikti mūsų reikalavimus.Tiek per aukštos ir per žemos įtampos gali turėti įtakos modulis.Tačiau, taip pat reikalaujama, kad maitinimas turi būti geras, reglamentuojančių filtras, tokių kaip kompiuteris, USB maitinimo, mobiliojo telefono įkroviklis, maitinimo, ir senas 9V surinktos baterijos negali atitikti veiklos reikalavimų modulis.Rekomenduojama, kad klientai naudoja galios transformatorius ir reguliavimo institucijos per tris-gnybtų įtampos reguliatorius, ir tada naudoti 220UF ir 0,1 UF talpinis filtras maitinimo šaltinis.".

Nors žmogaus kūnas yra ne priešais modulis, šalia žmogaus kūno modulis taip pat gali būti sukeltos jutiklio išvestis ir derinimo dalis, žmogaus kūną, kad neturi liesti grandinės, taip pat gali turėti įtakos veikimui modulis.Labiau mokslinis metodas yra išėjimas LED arba multimetras, padengti modulis su laikraštį, ir palikti kambario.Taigi, tai trunka 2 minutes ir patikrinkite, ar modulis buvo išvestis arba buvo išėjimo?

"Modulis neveikia normaliai su apkrova, ir operacija yra chaotiškas po to, kai buvo prijungtas prie apkrovos.Viena iš priežasčių yra ta, kad galia, pajėgumas yra labai mažas, apkrovos galia yra labai maža, o apkrovos yra dėl įtampos svyravimų sukeltų modulis trūkumus.Kita priežastis yra, kad apkrovos galia gali trukdyti operaciją, pvz., sukeltos apkrovos, tokie kaip relės arba elektromagnetai, kurie gali generuoti counter-elektrovara, ir 315M siųstuvas plokštė gali generuoti elektromagnetizmas."

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai