Hydroponics Akių tinklas Cup Kit-20 Pakuočių Juostinėmis Akių tinklas, Puodai Puodeliai,Starteris, Žvakės,Savarankiškai Laistymo Medvilnės Viko Laidą Hydroponics

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Sodo
  • Produkto Kodas: i18381
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €17.11 €26.31

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kiekis:

76pcs

Didmeninė/Dropshipping:

Sveiki!

Tipas:

Darželio Puodai

Rinkinys Tipas:

Taip

DU dydis:

Skersmuo 8cm arba 5cm

Kilmės:

Žemyninė Kinija

vazonas:

augalų Medelynų Puodai

Funkcijos 1:

Auga lengvai

Yra Protingas Prietaisas:

No

Funkcijos 2:

Biologiškai

Apdailos:

Nedengti


Aprašymas

Hydroponics Akių tinklas Cup Kit-gugi Tinklinėmis Akių tinklas, Puodai Puodeliai,Paketai, Starteris, Žvakės,Straipsnis Savarankiškai Laistymo Medvilnės Viko Laidą Hydroponics

Ką jūs gaunate:

8cm(3in) komplektą sudaro:20 Paketai, 3 Cm Dugno Akių tinklas, Puodai Puodeliai, 21Packs 1.7x1.7x1.7Inch Stonewool Starteris, Žvakės, 20 Straipsnio Savarankiškai Laistymo Medvilnės Viko Laido.

5cm(2in) komplektą sudaro:20 Paketai, 2 Cm Dugno Akių tinklas, Puodai Puodeliai, 36Packs 1.5x1.5x1.5Inch Stonewool Starteris, Žvakės, 20 Straipsnio Savarankiškai Laistymo Medvilnės Viko Laido.

Unikalus Dizainas:

Grynasis puodai su skylutėmis dugne, šie puodeliai gali padaryti šaknys sveikos ir kanalizacijos tolygiai, leidžia šaknims augti dėl jų pačių.

Auga lengvai:

Stonewool starteris kištukas yra puikus neorganinių terpė, labai tinka pjovimo, clonal augalų dygimui, augalų dauginimas, pradinio sėklos, ir pan.

Kokybės pagamintas:

Grynasis puodai yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, yra tvirti ir ilgaamžiai.Savarankiškai laistymo viko laidas yra pagamintas iš 100% natūralių aukštos kokybės natūralios medvilnės, kuri yra biologiškai ir neturi savitą kvapą.

Mūsų Garantija:

100% Patenkintas:Mes teikti aukščiausios kokybės produktus ir geriausias paslaugas jums.Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jei turite kokių nors problemų su produkto, prašome susisiekite su mumis, be abejo.

Atsiliepimų:

Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir suteikti mums 5 žvaigždučių įvertinimas.

Jei kokių klausimų dėl produkto,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykdami į mūsų nuomonę.mes stengiamės suteikti jums patenkinti atsakymas!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai