Modernus Naujas Kinijos Liustra Buitinių LED Šviesos Restoranas priedai veltiniams, vilna Lempa Kambarį Zen Miegamasis Liustra Loft Geležies Lempos

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €143.39 €179.23

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

ZISIZ

Pagrindo Tipas:

e27

Apdaila:

geležies

Garantija:

5 metų

Yra Lemputės Įtraukti:

No

Maitinimo Šaltinis:

AC

Savybės:

kambarį led šviestuvai

Diegimo Tipas:

Flush Mount

Korpuso Medžiaga:

geležies

Įtampa:

90-260V

Elemento Tipas:

Šviestuvai

Atspalvis Tipas:

Shadeless

Sertifikavimo:

BMK

Jungiklio Tipas:

Rankenėlę perjunkite

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Atspalvis Kryptimi:

Žemyn

Modelio Numeris:

2356

Šviesos Šaltinis:

Kaitrinės Lemputės

Stilius:

ART DECO

Yra Pritemdomi:

No


Aprašymas

Įmonės Informacija:

Manshiguang Apšvietimas, Pagrįstas Apšvietimo Rinką, Parduoti ir Didmeninės prekybos Patalpų Apšvietimo Produktus.Kompanija Užima Rinkos Orientacija, kaip Tikslas ir Politika, Griežta Kokybės Kontrolės Prietaisas, kad Patenkinti vartotojų Poreikius ir Gauti Aukščiausią Įvertinimą, iš Klientų.Mes Vertiname kiekvieno žmogaus Patirties ir Jausmas, Nuolatinis Naujovių.Jūsų Nuomone, Šiandien Yra Mūsų Pažangą Rytoj!

Pristatymas Instrukcijos:

Dėkojame, kad pasirinkote Mūsų Įmonę!Mes Bus Grąžinti Savo Tvirtą Paramą ir Aukštos kokybės Produktus, Prieinamas Kainas ir Nuoširdus Aptarnavimas!Siekiant, Kad Malonus Apsipirkimas Internete Patirties, kad Klientai ir Draugai, Mes Paaiškinti, Pristatymo Duomenys Išvengti Kai kurių Nereikalingų Rūpesčių ir Nesusipratimų.

1. Pristatymo Laikas: Mes Pirkti Produktų Atsargų 72 Pristatymas Per Val. (Teisės Šventės Bus Šiek tiek Vėluoja).Todėl, Prašome kreiptis į Klientų Aptarnavimo, prieš Pateikiant Užsakymą, norėdami Pamatyti, Jei prekes kurios Norite Užsisakyti Yra Sandėlyje.Mes Tikrai Atsakyti į Jūsų Klausimus Išsamiai.

2. Režimas Išsiuntimas: Šiuo Režimu Siunčiama Apšvietimo Produktų Yra Paprastai Skirstomi į Krovinių Logistikos ir greitas Pristatymas.Didelis Baldų, Papildomų Komponentų Apšvietimo Produktus Rekomenduojama Siųsti Krovinių Logistika, Krovinių vežimo Yra Pigus, Vartotojams, Reikia, kad ID Kortele Logistikos Punkte Pasiimti Prekes.Mažų, Mažų ir Skubiai Apšvietimo Produktų, Galite Pasirinkti Siųsti Express Pristatymas.Pristatymo Greitis Yra Greitas, ir Ji Yra pateikta Duris be Savęs Kėlimo, bet Krovininio Yra Brangesnis nei Logistika.

3. Krovinių Gyvenvietė: Jei Nėra Specialių Nurodymų, Mes atsiųsime Logistikos Mokėti pagal Numatytuosius nustatymus.Jei Klientai ir Draugai, Noriu Mokėti iš Anksto, Jie Gali Konsultuotis su Mūsų Klientų Aptarnavimo Patvirtinti Pašto Pirmas, ir Pirkėjas apmokės Pašto ir Mūsų Bendrovė Pirmas, ir Mūsų Bendrovė, mokės Logistikos ir Skubių Pristatymo Pristatymo Laiką.

4. Transportas Žala: Mes Priimti Įterptųjų Putplasčio Pakuotės, siekiant Užtikrinti, Kad Žalos Lempos Yra Sumažintas per Ilgo Nuotolio.Jeigu Dalys Yra Pažeistos Dėl Žiauriai Krovinių, Klientas Draugas, Susisiekite su Mūsų Klientų Aptarnavimo Iškart po Išpakavimo, ir Fotografuoti Pažeistų Dalių, ir Mes Išsiimti Dalys Jums Nemokamai.

Dėkojame už Jūsų Atidus Skaitymas.Jei Turite Kitų Klausimų, Prašome nedvejodami Kreipkitės į Mus.Mums Bus Labai Malonu Atsakyti į Jūsų Klausimus!

Kūdikių Prekės Informacija

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai