P6 SMD2727 Slim Skydo Lauko LED Nuomos Ekranas / 6mm Pikseliai Lauko Nuoma, LED ekranai Billboard

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €327.50

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

SZLIGHTALL

Rodymo Funkcijos:

VIDEO

Modelio Numeris:

P6mm

Įėjimo įtampa:

110-220AC

Gyvenimo Trukmė:

100000hours

Pikselių Tankis:

27777dots/kv.m.

Pavaros Režimas:

1/8Scan

Ryškumas:

6500CD

Led lustas:

SMD2727

Kabineto Dydis:

576mmx576mm

Naudojimas:

Lauko

Pikselių:

6mm

Ministrų Kabineto Nutarimu:

96dots x 96dots

Vamzdis Chip Spalva:

Spalvotas


Aprašymas

Lauko P6mm Liejimo Aliuminio Kabineto 576x576mm Skydelis

Mūsų Pranašumas

1. Ryškus ir ryškios spalvos, sklandžiai vaizdus. 2. "Plug & Play, Nr. įrankiai, 10 Sekundžių vienai pultelio montavimas / išmontavimas. 3. Vieną rinkinį kabineto struktūrą, yra suderinama su įvairiais pikselių aikštę, lengvai jau kitą naują ekrano keitimas led modulius. 4. Parama įvairių formų įrengimas: Butas ir lenktas ,sukurti begalinis etape stilių. 5. Puikus našumo/kainos santykį, sprendimas dėl nuomos rinkoje. 6. 24/7 profesionalus aptarnavimas po pardavimo, ir vietoje paslauga.

Lieto Aliuminio nuoma skydelis nei apskritai skydelis privalumai:

1. Naujas dizainas,tinka lauko&patalpų live rodo, ryškumas reguliuojamas, su kuriomis susiduria saulės tiesiogiai, vandeniui IP65. nei brūkštelėkite ar spalvos blokus 2. Liejimo aliuminio kabineto dydis:640x640mm, Vientisas ryšys,0,1 mm gapline tarp 2 spintos 3. Greitai, spyna, greitas ir lengvas montavimas, Didžiausia parama 50pcs kabo a collum 4. Greitai, spynos, projektavimas, spintelės gali būti lengvai assemblied 10 sekundžių 5. Dual-techninės priežiūros, Ventiliatoriaus, tylus, mažas energijos saikingas 6. Vertikalus/Horizontalus matymo kampas 140 laipsnių,Kalibravimo aukštos kokybės nuotraukos 7. Palaiko visus media formatu, taip pat palaiko DVI/HDMI/3G/HD/SD/SDI vaizdo režimas,taikomas TV programa, VCD/DVD ir gyvo pasirodymo. 8. Smart režimas prieinamas(pasirinktinai) stebėti bendrą darbo laikas ir temperatūros kiekvieno kabineto 9. Kaštų taupymo įrengimo ir priežiūros, Hotplug maitinimo

Taikymo srityje

* Verslo Organizacijų: prekybos Centrų, didelių prekybos centrų, žvaigždė-įvertinti viešbučiai, kelionių agentūros * Finansinių Organizacijų: Bankai, draudimo įmonės, pašto skyriai, ligoninės, mokyklos * viešosiose Vietose: Metro, oro uostuose, stotyse, parkuose, parodų salės, stadionai, muziejai, komercinių pastatų, konferencijų salės * Pramogos: Kino teatrų, klubų, etapai

576x576mm Liejimo Aliuminio Kabineto Informacija

Dydis: 576x576mm Rezoliucija: 96x96dots 9pcs moduliai sudaro kabinetas

LED Ekranas Atveju

Led ekranas plačiai naudojami komercinės reklamos, scenos nuoma, įmonės,mokyklos,transporto, reklamos, automobilių mobili reklama, stadiono, reklamą ir pan.

Gamybos Procesas ir Diegimo Tipas

Tai gali būti tvirtinamos prie sienos, pagal polių paramos gatvėje, ant pastato, arba už scenos nuoma kabinti tenkinti tokį prašymą koncertų scenos fone, renginys, paroda, live transliacijos, live meeting, banketų, pobūvių ir kt., parodyti turinį, ko tu nori, video, grafika, animacija ir pan., sujungti su PC kompiuteryje arba tinkle,ar galite nuotoliniu būdu valdyti su asinchroniniu sistema, Wifi kontrolės, 3G kontrolės.

Mūsų Gamykloje

SZLIGHTALL Optoelektronikos Co.,LTD yra aukštųjų technologijų integruota įmonė, kuri specializuojasi plėtros, gamybos ir pardavimo LED ekranas su profesinės technikos ir plėtros komanda, mes produktas, led ekranas, led ekranas, modulio, led ekranas, kontrolės kortelės, power led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.Yra daugiau kaip 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Mūsų Pažymėjimą

Pakavimas Ir Pristatymas

Mes taip pat tiekimo skrydžio atveju, jei jums reikia, kreipkitės.

*Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt. *Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Mūsų Paslaugos

1.Mes turime profesionalų komanda, kurie gauti atgal į jūsų klausimus per 24 valandas.Mes galime pasiūlyti rinkinys sprendimas jums projektą. 2.Apie po pardavimo paslauga:galime intruct jums, kaip naudoti, pritaikyti ekrano ir bendrosios techninės priežiūros paruošti pares. 3. Jeigu kokybės problemų kilti per 3 metų garantijos laikotarpis,mes siūlome nemokamai teikia techninės priežiūros paslaugas.

Susisiekite Su Mumis

Žymos

skydas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai