Ausinių Saugojimo Maišelis Anti Nulio Triukšmą Ausinės Rankinėje Dulkėms atsparus smūgiams Priedai SONY WH-CH720N/WH-CH520

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €10.96 €21.09

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

VKTECH

Pakuotė:

No

Elemento Tipas:

Krepšiai

Medžiaga:

Plastikiniai

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Ausinės Laikiklis Atveju


Aprašymas

Ausinių Apsaugos Saugojimo Krepšys Anti Nulio Ausinių Saugojimo Maišelis Dulkėms atsparus smūgiams Priedai SONY WH-CH720N/WH-CH520

Ypatybė:

1. Suderinamumas: Ši saugojimo krepšys skirtas specialiai SONY WH-CH720N/WH-CH520 headworn "Bluetooth",-suderinamumas ausines, kuris yra labai tinkamas.

2. Saugi ir patikima Apsauga: Pagamintas iš kietos EVA ir Oksfordo audinio, kombinuoto su subtilus ir švelnus pamušalas flanelė, jis yra atsparus įbrėžimams, atsparumas vandeniui, atsparus smūgiams ir dulkėms, apsauga jūsų mėgstamas ausines nuo poveikio.

3. Nešiojamieji: Įrengtas nešiojamų apyrankę, jis yra tvirtas ir patvarus, todėl jį lengvai galite atlikti kiekvieną kelionę.Mėgaukitės savo mėgstama muzika visur ir visada!

4. Praktiškas Dizainas: yra medaus akių kišenėje viduje, kuris yra kvėpuojantis ir gražus, ir gali laikyti įrangos priedus, tokius kaip maitinimo laidai.Dvigubo užtrauktuko dizainas, prabangus ir tvirtas dvigubas užtrauktukas užtikrina ilgalaikį patvarumą, nėra lengva išeiti, jaučiasi gerai, ir atsidaro ir užsidaro sklandžiai, be trukdymo.

5. Su Groove: vidaus dizainas turi griovelį, kurie gali būti patraukti ranka, su sutirštės dizaino, kuri leidžia, viena vertus, veikimą ir taip pat gali nustatyti ausines, siekiant užkirsti kelią poslinkio ir sumažinti galimybę drebulys.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: EVA+Oksfordo audinys+flanelė audiniai

Spalva: Juoda

Suderinamumas: Tinka Sony WH-CH720N/WH-CH520/XBOX ausinės/Apple Max/Priekabos EDIFIER W820NB (EDIFIER Nemokamai Pro) ir kitas ausines

Dydis: Apie 23x21.5x6.2cm/9.05x8.46x2.44inch

Svoris: 280g

Dėmesio: produktas tik yra laikymo maišelis, išskyrus ausines ir maitinimo priedais.Nuotraukas rodyti tik informaciniais tikslais

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Saugojimo Krepšys

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai