Vaisių Rinkėjas Galvos Krepšelis Lengvas Nerūdijančio Plieno Polių Vaisių Skynimas Įranga, Įrankiai, Kurių Krepšys 5 Pėdų, Nešiojamų

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Sodo
  • Produkto Kodas: i16982
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €4.38 €8.77

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Tipas:

Angarai Ir Saugyklos

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Aprašymas:

Vaisių skynimo priemonė tinka skinti obuoliai, apelsinai, , papajos, persimonai, riešutai, mangai ir kt.Tinka namo, sodo, parko, ūkio, sodo ir pan.

Savybės:

1. Vaisių rinkėjas gali būti naudojamas pasiimti vaisių nuo aukštos vietos, kuri yra saugi ir patogi.Šis vaisius skinti įrankis gali nustatyti jo trukmę iki strėlės ilginimas stulpų.

2. Skinti burną turi daug įgaubta sklandžiai dantys, kurie gali užkirsti kelią žalos vaisių per išrinkimo procesą.

3. Vaisių skynimo mašina įrengtas patogus, neslidus rankenos ir ateina be to, didelės talpos audinio maišelius taip, kad daug vaisių galima pasirinkti ne vieną kartą.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: nerūdijantis plienas + audinys

Polių stovo ilgis apie 0,6 m / 1.9 ft

Polių tęsiasi apie 1,5 m / 4.9 ft

Maišelio dydis plotis apie 24cm / 9.5 tam, aukštis apie 16cm / 6.3

Pakavimo Sąrašas:

Skinti Mašina*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogu Naudoti: Šis skinti krepšelį įrankis yra kaip vaisių žvejybos grynųjų, lengva naudoti, labai patogu ir praktiška, tinka sodo darbuotojai.Atkreipkite dėmesį, kad jis tinka tik mažų vaisių, pavyzdžiui, obuolių, citrusinių vaisių, persikų ir kt.

2.Plonas ir Lengvas: vaisių rinkėjas yra plonas, lengvas, patogus ir taupantis, bet ir labai praktiški.Naudoti žiedas dantų sumažinti vaisių ir rinkti vaisių skynimas, krepšiai, suteikiant jums taupantis skynimo patirtis.

3.Pagerinti Darbo Efektyvumą: skinti burną, yra įrengtas patogus, neslidus dirbti taip, kad darbo nėra varginantis ir darbo efektyvumą pagerinti.Daug vaisių galima pasirinkti ne vieną kartą.

4.Universalus Naudojimas: Vaisių rinkėjai įsitikinkite, kad jums gauti darbą, teisę.Ji tinka skinti obuoliai, apelsinai, , papajos, persimonai, riešutai, mangai ir kt.Tinka namo, sodo, parko, ūkio, sodo ir pan.

5.Kokybės Užtikrinimas: Mūsų skinti mašina bus užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.Pakeisti arba grąžinti už šį gaminį, susisiekite su mumis bet kuriuo metu, mes jums atsakyti kuo greičiau.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai