XXFC 3 Poros Ne Kaklaraištis Elastinga Batraiščių Sporto ir Lauko Veikla, Elastinga, Batų Raišteliais Sekas su Užrakto Batų Raišteliai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.25 €4.39

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Išleidimo Data:

Summer2016

Tipas:

Batai Šuoliai

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

XXFC 3 Poros Ne Kaklaraištis Elastinga Batraiščių Sporto ir Lauko Veikla, Elastinga, Batų Raišteliais Sekas su Užrakto Batų Raišteliai

OOTDTY

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės

Elastiniai raišteliai atitinka jūsų pėdos užsakymą tinka.Pridėta suspaudimo sumažina spaudimo taškus, kad jūsų kojos jaučiasi geriau visą dieną, todėl jūs galite atlikti savo geriausiais!

Iš viso 47 colių/120 cm ilgio (Dia.3mm) lengva įdiegti ir greitai koreguoti nereikia jokių įrankių.Jums tiesiog reikia paprasčiausiai įdėkite aukštos kokybės elastiniai raišteliai per esamą ąselės ir supjaustyti reikiamo ilgio , tada mėgautis savo naują patogūs batai!

Puikiai tinka kasdieniam naudojimui, ir sportas ir veikla lauke - bėgimas, pėsčiomis, žygiai, futbolas, triatlonas,maratonai,dviračių, golfo, teniso, krepšinio, ebs.

Mes siūlome 3 poras su differnt spalvų grupės, tokios kaip oranžinė, balta, mėlyna, violetinė ir žalia, ebs.Jūs galite pakeisti batų raišteliai spalvos, kaip jūs norite , kad kitoks jausmas, kiekvieną dieną norite!

Elastiniai batraiščių pridūrė, su atspindinčiu liniją , kuri būtų labai naudinga jūsų bėgimo/ėjimo naktį.Labai pakeitimo raišteliais biuro laisvalaikio bateliai.

Specifikacija: Medžiaga: Plastikas+Poliesteris

Spalva Pasirinktinai: 1/2/3/4

Pakuotės Svoris: apytiksl.90g

Dydis: apytiksl.120x0.3cm/47.2x0.12in

Komplektą Sudaro: 3 Porų elastinio Ne Kaklaraištis, Batraiščiai

pastaba: Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai