GIGAJEWE 6.1 ct-8.3 ct 3.0 mm, Kaulo Spalvos, Apvalios Supjaustyti Baltą Auksą, Padengtą 925 Sidabro Moissanite Teniso Apyrankę Moteris Draugei Dovana

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €182.90 €457.24

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Bauda ar Mados:

Bauda

Apyrankės Tipas:

Žavesio Apyrankės

Modelio Numeris:

GMSB-002

Pažymos Tipą:

CAL

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Šalutinis Akmens:

Nėra

Prekės Svoris:

10g

Metalinis Antspaudas:

925, Sterling

Lytis:

MOTERIS

Pažymėjimo Numeris:

/

Skersmuo:

3mm

Formos\modelis:

Round

Prekės Pavadinimas:

GIGAJEWE

Proga:

šalis

Elemento Tipas:

Apyrankės

Stilius:

Klasikinis

Sertifikatas:

Taip

Pagrindinis Akmuo:

Moissanite

Metalų Tipas:

Sidabrinė


Aprašymas

APVALIOS SUPJAUSTYTI

Apvalios supjaustyti deimantas yra labiausiai populiarus rombo formos, apvalios deimantų paprastai yra pranašesnis už išgalvotas deimantų formų tinkamu atspindys šviesa, maksimaliai galimas ryškumas.

Moissanite yra naujo tipo medžiagą, Ji turi kietumo, kaip deimantas, nėra lengva dėvėjimosi ir plyšimo, ir šviečia nuolat.

GIGAJEWE reikalauja, rankinis pjovimas.Skirtingai nuo kitų mašina, pjovimo, mūsų akmenys gali išleisti daugiau gaisro po to, kai buvo apdorojami profesionalūs technikai.

MEDŽIAGOS IR TECHNOLOGIJOS

GIGAJEWE daro sveiką papuošalai, vengia naudoti kenksmingų medžiagų ir veiksmingai apsaugo nuo alergijos.

Mes naudojame 925 sidabro, kad sidabro papuošalai, kuri yra skiriasi nuo kitų panašių produktų, mes padengta 18K balto aukso paviršiaus sidabro tris kartus, todėl daugiau dilimui ir daugiau, pavyzdžiui, baltojo aukso papuošalai, ilgalaikis, kaip naujas.

SPALVA PASIRINKTI

Kiekvienas akmuo pagaliau parduotos buvo kruopščiai atrinkti ir nustatyti į papuošalai.Galimos spalvos šis produktas yra balti D, jei jums reikia kitos spalvos,prašome susisiekti su mumis.

APIE PAPUOŠALAI

GIGAJEWE buvo madingi papuošalai dizaineriai ir puiki papuošalai amatininkų.Mes siekiame, kad kiekvienas papuošalai išskirtinį ir geriausią, kuris gali patenkinti jūsų atidesni reikalavimus.

Mes priimame pritaikymas aukso papuošalai aptarnauti klientų grupę, kurie vykdo aukštos klasės papuošalai.

GARANTINIS APTARNAVIMAS

Pirkėjai kai kurių šalių paramos neprotinga grąžinti per 15 dienų nuo informacijos gavimo.Jei yra kokybės problemų arba negali būti supakuotas, mes puikiai grąžinimui, tegul kiekvienas klientų pasitenkinimo prekybos, 24hx7d parduotuvė internete klientų aptarnavimo, mes padės jums nuoširdžiai.

NUSTATYMO METODAS

Nekilnojamojo moissanite gali praeiti paprasta diamond bandymo įrenginys (kišeninis šilumos laidumo matuoklį), kaip deimantas.

GIGAJEWE turi savo laboratoriją gamybos įmonė, kuri gamina įvairių spalvų C V D, HPHT ir Moissanite.Iš žaliavų, gamybos, pjovimo ir papuošalų gamybos, mes turime atlikti tikslūs bandymai, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas perlas yra tikras moissanite (SIC kristalų).

PAKAVIMAS IR PRISTATYMAS

Mūsų sidabro papuošalai yra įvyniojami popieriaus ir audinio, kuri gali apsaugoti papuošalus nuo sugadinimo transportavimo metu.Tuo pačiu metu, šios medžiagos gali sumažinti taršą ir saugoti aplinką.

Laisvo oro transportu, kad beveik visose šalyse, gali stebėti visą procesą.Taip pat yra greičiau mokama DHL shipping funkcijos.

KURTI DAUGIAU SPALVINGA MOISSANITE

GIGAJEWE turi pažangias technologijas, mūsų laboratorijos, gamyklos ir mokslinių tyrimų personalas sunkiai dirba, kad gaminti daugiau spalvų aukštos kokybės moissanite.

MOISSANITE DYDIS IR SVORIS

Savitasis sunkis moissanite yra 3.22 ir tai, kad deimantas yra 3.52. Pagal standartą pjovimo apvalių deimantų, kurių skersmuo 6,5, svorio deimantas yra 1ct, o moissanite yra 0,9 ct.

Moissanite pagaminti pagal standartą deimantų dydis mažesnis nei internetiniame puslapyje nurodyta, svoris, faktinis svoris 88%-90% interneto puslapyje nurodyta svorio.

Klientas
2023-07-05
Nė vienas žodis gali apibūdinti, kaip graži apyrankė

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai