RV Durys, susukamos Padengti Vandeniui skėtį nuo saulės Užgesimo Aksesuaras Kelionės Priekaba Ratų Kemperis-Windows D7YA

1 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.43 €10.38

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Specialios Funkcijos:

RV Durų Atspalvis

Medžiagos Tipas:

Oxford medžiaga

Modelio Pavadinimas:

RV Durų Atspalvis


Aprašymas

Savybės:

OOTDTY

RV durų lango blackout atspalvis gali veiksmingai blokuoti akinantys saulės šviesos ir ultravioletinių spindulių, kurie pažeisti odą, kad būtų pasiekti akimirksniu vėsinimo poveikį, ir suteikti jums patogią miego aplinką.Nors privataus gyvenimo apsauga kelionės metu, ji taip pat gali užkirsti kelią senėjimo RV interjero.

Prabangus apdailos, baudos ir sklandžiai siūlių.Skiriasi nuo atspalvį padengti, kad negali būti sulankstyti ar gali būti sulankstyti, kai dėl rinkos, mes galime sulenkite kelis kartus pagal aukštį savo poreikius.Nustatytas stiprus-velcro, tai nėra lengva mesti.Tai gali padėti išvengti problemų, saulės ultravioletinių spindulių, bet ir mėgautis grožiu kelių.

Jokių įrankių, be gręžimo.Jums tik reikia valyti aplink langą, tada nuplėšti- "velcro" ir klijuoti jį į tinkamą poziciją šalia-langą, ir pastos-kad RV susukamos nekintamo "velcro".Visas procesas yra mažiau nei 5 minutes, kuri yra labai patogu.

Taikymo susukamos yra labai plati.Ne tik jis gali būti naudojamas RVs, bosts, , kelionės priekaba, ratų, bet taip pat gali būti naudojama bet nedidelį langą, kad reikia blokuoti saulės, lietaus, sniego ir saugoti privatumą.

Ne tik kaip durų atspalvis, bet taip pat teikia išskirtinę privatumo apsaugos.Lengva Įdiegti,stiprus klijuojamas lipdukas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Oxford Medžiaga

Dydis:Apytiksl.63x40.6cm/24.8x15.98inch

Spalva: Juoda

Komplektą Sudaro:

1x RV Durų Atspalvis

Pastaba:

① .Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

② .Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Klientas
2023-08-23
puikus produktas, labai malonu

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai