EGrape Express Minkštas Tarnauti Ledai Kūrėjai, Automatinė Sorbetiers Gamybos Mašinos Namų Nešiojamų Ledų Šaldiklių Gamintojai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €220.80 €441.61

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

NoEnName_Null

Tipas:

Aušinimas Vandeniu

Galia (W):

15W

Modelio Numeris:

EGRAPE135

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Talpa:

1001-1500ml


Aprašymas

------Aprašymas------

Korpuso medžiaga: ABS+PP Produkto talpa: 1.5 L Didžiausios ledų talpa: 1L Produkto sudėtis : šaldiklis taurė + mašina padengti + maišymo mentės Įtampa : 110V/220-240V Galia : 15W/ 7.3-9.5 W

Dažni : 60/50Hz

Pakuotės Matmenys (L x W x H (Cm) :23.5 cmx 23.5 cmx 29.2 cm/9.3"x9.3"x11.5" Svoris :3kg Kištukas : ES Kištukas(Mes bazę savo šalį ir išsiųsti atitinkamą adapterio kištuką)

Daugiau informacijos:

* Šaldiklio puodeliai reikia šaldyti šaldytuve ne -18 ℃ 8-12 valandas. * Šaldymo indą su dvigubo sluoksnio izoliacija, dizainas yra pranašesnis už šalto laikymo rezultatus.

* Nuimamas dvigubas sluoksnis taurės.

* Puodelio įstaiga turi dirbti, siekiant išvengti šaldiklio taurės nuo užšalimo savo rankas. * Apačioje produktas yra įrengta su non-slip gumos dalelių. * Produkto triukšmo lygis: 65 decibelai (matuojamas atstumas 30 cm) * Gaminio sudėtis: įšaldymas taurė + mašina padengti + maišymo peilis.Ledų mašina yra nuimamas ir lengvai valomas. * Greitai padaryti ledai: priėmimo laikas yra 15-25 minutes, ilgiau valgomieji ledai, stangresnė ledų. * Vieno mygtuko operacija, jokių sunkumų.Padaryti savo sveiką ledų.

Priemonių, kad ledai: 1. Įdėti šaldiklio taurės į šaldymo kamerą iš šaldytuvo. 2. Maišymo ingredientų. 3. Įjunkite mašiną pirmą kartą, ir tada supilkite ingredientus. 4. Ledai pagaminti.

Priemonių, kad šalti gėrimai: 1. Paprastai šaldiklio puodelis dedamas į šaldytuvą. 2. Supilkite kambario temperatūros gėrimus į šaldiklį taurės. 3. Leiskite pastovėti kelias minutes ir maišykite, šiek tiek. 4. Kad šalta gėrimas yra paruoštas.

Mūsų produktai ateina su kištuką, kad yra Europos standarto kištukas (tinkamas Europos šeimoms, pvz., Vokietijoje, Prancūzijoje,Rusijoje ir kt.), Jeigu kiti kištukai (AS,UK,ES), jums reikia, Prašome kreiptis į nuotraukų pasirinkimas (Pasirinkti šių žvakės ir mes pateiksime keitikliai).

1. AS PLUG-Australija 2. UK KIŠTUKAS Jungtinė Karalystė 3. ES KIŠTUKAS Izraelio ir Šveicarija ir kt.Izraelis ir Šveicarija ir kt turėti įvairių Europos žvakės.Jei reikia,Mes galime pateikti keitikliai, Tačiau prašome nurodyti pirkimo pranešimą.

Žymos

sorbetiers gamybos mašina, ice cream maker mašina namo, minkštas tarnauti ledų mašina, automatinis ledų mašina

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai