Mažas, Rankinis, Elektriniai Namų ūkio Wire Stripper Vadovas Vielos Nuėmimo Įrankis varinio Kabelio Lupimo Mašina su Ranka Skriejikas naudoti

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €0.90 €1.50

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Modelio Numeris:

Wire Stripper


Aprašymas

Ši mašina yra aštrus peilis ir full metal guolių vielos pašarų varantys sklandžiai ir labai veiksmingas vielos nuėmimo procesą.Žmogaus engieering ranka skriejikas dizaino, darbo taupymą ir sklandžiai, patogus valdymas.Turėtų būti varomas išorinio ranka suku, ji taip pat gali būti konvertuojami į elektros laidus nuėmimo mašinos padidinti vielos išpardavimas pajėgumą.Tiek namuose, viela ir enginering kabelis yra taikoma, taikomas 1-25mm skersmens vielos, kurios gali būti greitai atėmė.Tinka kabeliams, laidams, optiniai kabeliai, kelių branduolių kabeliai, susukti laidai, aliuminio viela, minkšta viela, sunku laidai, variniai laidai, šviesolaidinių laidai, ir kiti laidai, tinkamo dydžio.

Savybės:

【Lengvas Nuėmimo Mašinos】: pagrindinės mašinos yra pagamintas iš plieno medžiagos, su būdingas didelis stiprio ir didelio kietumo, su ilgaamžiškumo.

【Didelis Išpardavimas Efektyvus】: Full-metalinis guolis vielos šėrimo rato, lygus ir stabilus.Sutaupyti laiko ir pastangų, efektyviai išpardavimas, rankenos dizainas, lengvai padarinių išpardavimas svyruoja, su išpardavimas svyruoja 1-25mm.

【Sharping Ašmenys】: Profesinės vielos nuėmimo mašina naudoja aukšto efektyvumo karbido ašmenys, neužges ir didelis kietumas, sharping ir dėvėti, atsparus smūgiams, su dviguba guoliai deign, labai pagerinti efektyvumą vielos išpardavimas, lygesnė nuėmimo procesą.Ir pakeisti peilis yra lengviau.

【Lankstus Savarankiškai prisitaikyti Pavasario】: Slėgis-atsparus pavasarį, lengvai reguliuoti pjovimo gylis disko, 1-6 aikštėje automatinio koregavimo.Ir rankinis varžtas reguliavimo konstrukcija leidžia koregavimo procesas tiksliau.

【Anti-slip Vielos tiekimo Mechanizmo】: Vielos pašarų pavara, anti-slip dizainas, trinties labai pagerėjo, tvirtai nustatytas, veiktų sklandžiai, tiksliau vielos išpardavimas.

【Ranka Skriejikas ir Elektros Gręžimo Ratai】: Žmogaus enineering ranka skriejikas dizaino, darbo taupymą ir sklandžiai, patogus valdymas.Turėtų būti varomas išorinio ranka suku, ji taip pat gali būti prijungtas prie elektros, gręžimo konvertuoti jį į elektros laidus nuėmimo mašinos padidinti vielos išpardavimas pajėgumą.

【Lengva Naudoti】: Po pateikimo laido, reguliuoti rankenos iki apkabos, peilio vielos ir ištraukite laidą perkelti jį į praeitį vielos pašarų rato.Pravažiavus per nuėmimo mašina, išorinis odos, vielos yra atskirtas ir pagrindinė gali būti pašalintas.Multi-hole finansuojančiojo plokštė, patogu įvairaus storio laidai.

【Masto Programos】: Lengva, išpardavimas, tinka kabelio laidai, optiniai kabeliai, kelių branduolių kabeliai, susukti laidai, aliuminio viela, minkšta viela, sunku laidai, variniai laidai, šviesolaidinių laidai, ir kiti laidai, tinkamo dydžio.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Wire Stripper

Medžiaga: metalas

Tipas: ketaus nuėmimo mašina, aliuminio lydinio nuėmimo mašina, peilis (pasirinktinai)

Išpardavimas ribos: 1-25mm

Pakuotės dydis:

Geležies nuėmimo mašinos: 230 * 60 * 210mm / 9.06 * 2.36 * 8.27 į

Aliuminio lydinys nuėmimo mašinos: 280 * 60 * 220mm / 11.02 * 2.36 * 8.66 į

Ašmenys: 42 * 42 * 2mm / 1.65 * 1.65 * 0.08 į

Pakuotės svoris:

Geležies nuėmimo mašinos: 1650g / 3.64 lb

Aliuminio lydinys nuėmimo mašinos: 1580g / 3.48 lb

Ašmenys: 50g / 1.76 unciją

Pakavimo Sąrašas (Geležies Nuėmimo Mašinos):

1 * Vielos Nuėmimo Mašinos

ARBA

Pakavimo Sąrašas (Aliuminio Lydinys Nuėmimo Mašinos):

1 * Vielos Nuėmimo Mašinos

ARBA

Pakavimo Sąrašas (ašmenys):

1 * Peilis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai