Moterų Harajuku Lolita Girl PU Oda Mygtuką Įgaubtas Kryžiaus Juosmens Grandinės Y2K Grandinės Metalo, Punk, Gothic Stiliaus Diržas

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €79.88 €159.76

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Pavadinimas:

Tamsiai Kreko

CN:

Zhejiang

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Tipas:

DIRŽAI

Diržai Medžiaga:

PU

Departamentas Pavadinimas:

Suaugusiųjų

Lytis:

Unisex


Aprašymas

Apie MUS:

Esame labai profesionalus ir visada čia atnešė įvairių daiktų,ir mes visada tiekia aukštos kokybės prekės, kurių geros kainos,todėl prašome nedvejodami parduotuvė iš čia!!

jei jūs patenkintas savo pirkiniu,prašome pateikti mums 5 žvaigždučių possitive atsiliepimus ,leiskite man žinoti,galite gauti dovaną kitam užsakymui,jei nesate patenkintas savo pirkiniu,leiskite man žinoti,galime dirbti kartu,ir jūs laimingi,padėkoti jums už jūsų padeda!!

Klausimas:Kodėl verta rinktis mus?

A:Mes esame labai profesionalus.ir mes visada tiekia aukštos kokybės daiktų, su geriausia kaina!mes turime profesionalių spausdinimo įranga, bet marškinėliai gali būti atliekami, jei norite sužinoti daugiau .daugiau itemss,daugiau, nuolaida.

Mes tik parduoti geriausios kokybės sitems, Mums reikia patikrinti kokybę savo produktus atsargiai, kol jie siunčiami.

Q:Kada bus tvarka būti išvežti?

A: Paprastai, mes pristatymas jūsų užsakymą per 3 dienas, jei atostogų, bus atidėtas.

Q:Kaip apie laivybos?

A:Mes paprastai siųsti paketą per Iprojektas.lt pristatymo ar epacket, paprastai trunka 2 savaites -3 savaites atvyksta!tačiau kai kurios šalys,tai gali mano about2 mėnesius.jei negaunate paketą ir reikia paketą, skubiai,prašome leiskite man žinoti,mes patikrinti.ačiū!

"Taip, mes žinom ,mes negalime kontroliuoti atvykimo dienų, kai pakuotė yra laivybos kelyje!Ir nereikia mums neigiamų atsiliepimų dėl to, kad atvykimo dienų !"

Q:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

A:Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite patikrinti siuntos staus atitinkamoje interneto svetainėje.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai