Super Gamtinių Valsčiaus Žmonių Plaukų Mens Toupee Laisvo Stiliaus 10*8 cm storio Odos Hairpieces Pakeitimo Sistemų Vyrų Plaukai

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €114.03 €158.39

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Toupee Tekstūros:

30mm

Dydis:

8*10

Plaukų Medžiaga:

Brazilijos Plaukų

Plaukų Stilius:

Laisvo stiliaus

Plaukų Spalva:

1#, 1B, 2#, 2A, 3#, 3A, 4#, 4A, 5#, 6#, 7# #1b20 #1b30 #1b40 #1b50

Prekės Pavadinimas:

simbeauty

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Bazinė Medžiaga:

plonos odos bazės

Plaukų Klasės:

Remy Plaukai

Gyvenimo Trukmė:

6 mėnesių

Toupee Bazės:

PU, odos gse

Mazgas:

V linijos, v kilpinės plonos odos

Ilgiausių Plaukų Dalis:

>=60%

Modelio Numeris:

091001


Aprašymas

Super Plonos Odos ,Itin Ploną Odą,0.04-0.06 mm ,Neaptinkamas skaidrus PU natūraliai atrodančius,Gamtos Valsčiaus,patogiau, Lengva Nešioti.Bazės dydis :L*W=10" 8" Ilgis (priekyje atgal) x Plotis (į šonus).Gali Būti Sumažinti iki Bet kokio Dydžio.

Aukštos Kokybės 10A Klasės Žmogaus Plaukų, Minkštas ir švelnus.100% Brazilijos Remy Human Hair, inkarinius nemokamai, be barstančių,100% rankos-surištos.

Poli Perimetrą;Natūralią Išvaizdą;Ji yra paprasta naudoti ir lengva liesos.Nors ir super plona oda yra patogus ir gerai patiko daug, taip pat yra trapus ir gali trukti tol, kol PAPY ploną odą, kuri yra panaši, tačiau patvaresni.Vidutinis laikas super plona oda yra apie mėnesį, kadangi PAPY turėtų trukti apie 3 mėnesius.Svarbu, kad vienas vizitai pas specialistą, kurios gali suteikti jums puikus aptarnavimas ir bus išmokyti jus, kaip išlaikyti savo padalinio tinkamai.

Stock Kinijoje , prekių pristatymas ir klientų aptarnavimo.Didelis kiekis sandėlyje vienetų nedelsiant vežti,Įvairių spalvų ir dydžių, ir curl;Prašome susisiekti su konkrečių spalvų ir (arba) dydžių.

Mes suteikiame 30 dienų pinigų grąžinimo garantija dėl kokybės problemų.ne pirkimo riziką.Gera kokybė , Konkurencingos kainos ir Profesionalus aptarnavimas yra tai, ką jūs gausite čia .pls nedvejodami Pranešimą man už bet kurį klausimą.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai