Renginiai 1b4a Spalva Šviesūs Bob Žmonių Plaukų Perukai 13x4x1 T Nėrinių Dalis Perukai 180% Tankis Trumpas Bob Perukai Kūdikio Plaukų, Moteris

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €59.73 €157.19

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tekstūra:

TIESIAI

Nėrinių Spalva:

Tamsiai Ruda

Tinka Miršta Spalvų:

Visos Spalvos

Bazinė Medžiaga:

Šveicarijos Nėriniai

Kepuraitė Dydis:

Vidutinis Dydis

Medžiagos Klasė:

Remy Plaukai

Prekės Pavadinimas:

Munx

Žmogaus Plaukų Tipas:

Brazilijos Plaukų


Aprašymas

Q: tai nekilnojamojo žmonių plaukų?

A: Taip, mūsų plaukai yra 100% aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo/remy human hair atrinko iš jaunų merginų.Sveikas ir Lankstus, galima išvengti praliejimo lengvai, o plaukai taip pat gali būti dažytos, balintos, ir perdaryta taip, kaip tu nori.

Q: Kaip aš turėčiau rūpintis plaukų išvengti raizginys ir praliejimo?

A: Paprastai plaukai turi būti prižiūrimi, 1-2 kartus per savaitę taip, kad plaukai gali išlaikyti švarus ir blizga, kaip teisingai turi būti naudojami, prašome pasirinkti kokybės plaukų šampūnas teikti išlaikymą šiltas warter, ir leiskite jam išdžiūti po gilaus kondicionieriai.Prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejus po plovimo, tada plaukai bus šilkinė ir švelni.Be to, prašome pasirinkti plataus toot šukos tocomb ją švelniai, kad būtų išvengta praliejimo.Ir per daug šilumos, gali pažeisti plaukus, todėl prašome pabandyti pradėti mažesnis šilumos.

Q: Kaip aš turėčiau užsisakyti uždarymas su plaukų ryšulių mano pilna galva?

A: Jums reikia pridėti plaukų ryšuliai ir uždaryti į jūsų pirkinių krepšelį ir patikrinti kartu, tada mes išsiųsti juos kartu į vieną paketą, kaip anksčiau.

Q: ar Yra koks nors trumpus plaukus arba pilkos spalvos plaukų peruką arba pluoštas?

A: Taip.Plaukai yra iškirpti iš vieno donoro galvos.Trumpi plaukai yra jos natūralus, kurie padaryti sluoksnių atrodyti natūraliai.Keli pilki plaukai yra normalu, kad mergelės žmogaus plaukų.Jeigu jums tai, prašome apsvarstyti tai, prieš pateikiant užsakymą.

Q: Kodėl plaukai prarado savo curl šiek tiek po plovimo?

A: Jei plaukai yra tiesūs, prašome atsitiesti po plovimo.Jei yra banga, prašome įdėti šiek tiek plaukų gelis, turintis tokį banga.

Kai oro džiovinimo, padėkite jį ant stalo/lentelė/rankšluosčiu geriau nei kabinti jį.

Q: Kaip ilgai veikia remy plaukai paprastai trunka?

A: Tai priklauso nuo to, kaip jūs rūpintis ja, prašome laikyti jį kaip savo plaukų.Apskritai, ji gali trukti 1 metus bent.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai