60A Saulės baterijų Įkrovimo Valdiklis 12V 24V 2 USB 10A 20A 30A 40A 50A 60A Saulės Valdiklis Baterijos Įkrovos Reguliatorius PWM valdiklis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €44.67 €91.16

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Maksimali Srovė:

60A

Modelio Numeris:

CWS-12/24

Ekranas:

lcd ekranas

Apsaugos funkcija:

ŽAIBAS, atvirkštinio prisijungti, per mokestis

Tipas:

PWM hibridinis duomenų Valdytojas

Prašymas:

Įkroviklis, Duomenų Valdytojas, Įtampos Reguliatorius, Vėjo Valdytojas, Kolektoriaus Valdiklis, Saulės Sistemos Reguliatorius, Saulės Darbinė Stotis, Įkroviklis, Duomenų Valdytojas, Namo Saulės ir Vėjo Sistema / hibridinė vėjo

3 funkcija:

vėjo energijos, saulės energijos reguliatorius, akumuliatoriaus valdiklis

Darbinė temperatūra:

-25 ~+55 laipsnių

Mokestis Valdymo Režimas:

vėjas

Yra Protingas Prietaisas:

No

Parodyti parametrus:

Įtampa, Įkrovimo Srovė, baterija volu

Išleidimo Kontrolės Režimas:

Šviesos Kontrolės Režimas, Laiko Kontrolės Režimas ir pan

Funkcija 1:

saulės tracker saulės pwm valdiklis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prekė:

vėjo, saulės įkrovimo valdiklis

Vėjo Powe:

800W MPPT


Aprašymas

60A Saulės baterijų Įkrovimo Valdiklis 12V 24V 2 USB 10A 20A 30A 40A 50A 60A Saulės Valdiklis Baterijos Įkrovos Reguliatorius PWM valdiklis

60A Saulės baterijų Įkrovimo Valdiklis 12V 24V 2 USB 10A 20A 30A 40A 50A 60A Saulės Valdiklis Baterijos Įkrovos Reguliatorius PWM valdiklis

Specifikacijos:

Savybės Saulės Skydelio Valdikliu

1. Patobulinta versija saulės kolektoriaus valdiklis: Suderinamas su 12V 24V sistema.Tai saulės įkrovimo valdiklis padeda jums automatiškai valdyti darbas saulės kolektorių ir baterijos, jūsų saulės sistema, naudojant įmontuotą pramonės mikrovaldiklis.Nereikia iš naujo, kai baterijos senka, nes ji prisimena įvairius parametrus vartotojas.Taip pat galite įkrauti savo telefono, tablet, PC su dual USB išėjimai iki 5V/2.5 A.

2. Saugus naudoti: Įrengta apsaugos nuo viršsrovių, trumpo jungimo apsauga, pakeisti prijungimo ir ryšio apsauga, mažos įtampos, perkrovos apsauga, su pilna 3-etapas PWM įkrovimo valdymas.Šis 30A saulės įkrovimo valdiklis padės jums saugiai padidinti sistemos efektyvumą ir pailginti baterijos eksploatavimo trukmę.

3. LCD Ekranas: LCD ekrano jus informuoti apie statusą ir duomenys.Taip pat galite lengvai perjungti režimus ir parametras konfigūracijos, ir jūs galite naudoti duomenų valdytojas skirtingose vietose, pvz., namų, pramonės, ir verslo.

4. Kelis elektros apsauga: Built-in per srovės apsauga nuo trumpojo jungimo, atvirkštinio poliškumo apsaugos, atviros grandinės apsaugos, automatinio atkūrimo, ir jokios žalos valdytojas, teikiant patikimą apsaugą jūsų įrangos.

5. Gera šilumos išsklaidymo: Dvigubas MOSFET pakeisti dabartines apsaugos, mažas šilumos generavimas, visi elektroniniai komponentai bus šilumos iki darbo proceso metu, tai geriausia atspalvį, juos geriau šilumos sklaida, ir vengti tiesioginių saulės spindulių arba drėgnose vietose.

Pakavimo Sąrašas

1. 1 gabalas PWM valdiklis.

SAVYBĖS:

LCD ekrano jus informuoti apie statusą ir duomenys.Taip pat galite lengvai perjungti režimus ir parametras konfigūracijos, ir jūs galite naudoti duomenų valdytojas skirtingose vietose, pvz., namų, pramonės, ir verslo.

Built-in per srovės apsauga nuo trumpojo jungimo, atvirkštinio poliškumo apsaugos, atviros grandinės apsaugos, automatinio atkūrimo, ir jokios žalos valdytojas, teikiant patikimą apsaugą jūsų įrangos.

*Atbuline tvarka taikoma, kai deinstalling!

*Netinkamo seka, kad gali pakenkti kontrolierius!

*Visi raudonos spalvos įtampos X2 ,o naudojant 24V sistema.

*Ši saulės valdytojas nėra atsparus vandeniui ,prašome ją įdiegti viduje arba iš lietaus

Yra neprivaloma 10A 20A 30A 40A 50A 60A modelis:

10A:jei baterija yra 12V ,max saulės skydelis įvesties 25V 120W

jei jūsų baterijos 24V ,max saulės skydelis rašymas yra 50V 240W

20A:Jei baterija yra 12V, max saulės skydelis įvesties 25V 240W

jei jūsų baterijos 24V, max saulės skydelis rašymas yra 50V 480W

30Aif jūsų baterija 12V ,max saulės skydelis įvesties 25V 360W

jei jūsų baterijos 24V ,max saulės skydelis rašymas yra 50V 720W

40A:jei baterija yra 12V ,max saulės skydelis įvesties 25V 520W

jei jūsų baterijos 24V ,max saulės skydelis rašymas yra 50V 1040W

50A:Jei baterija yra 12V, max saulės skydelis įvesties 25V 650W

jei jūsų baterijos 24V, max saulės skydelis rašymas yra 50V 1300W

60Aif jūsų baterija 12V ,max saulės skydelis įvesties 25V 780W

jei jūsų baterijos 24V ,max saulės skydelis rašymas yra 50V 1560W

Gerbiami klientai:

Jūsų teigiami komentarai yra varomoji jėga, dėl mūsų nuolatinio tobulėjimo.Mes pagarbą ir pasitikėjimą kiekvienam klientui suteikti jums kvalifikuotas produktus ir paslaugas.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jeigu turite klausimų/problemų gavusi produkto, prašome susisiekti su mumis elektroniniu Ali pranešimas, kaip įmanoma greičiau, ir mes pasistengsime ją išspręsti už jus teigiamai, ne kartą, kol būsite patenkinti.O paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, nebus išspręsti visas problemas!

Dėkojame už jūsų parama

1. Produktų garantijos laikotarpis, per 1 metus po įsigijimo. (Žala dėl išmontavimo, vadovą, žalą ir pan.netaikoma garantija).

2. Jeigu pirkėjas nustato, kad iš tikrųjų yra problema su produktu per septynias dienas nuo gavimo produktas, pirkėjas gali taikyti pardavėjas grįžti patikrinti.Jei produktas yra iš tiesų sugedę, mes pakeisti jį nauju.Jei nėra tinkamas pakaitalas, Ir mes grąžinsime jums.Laivybos, krovos ir draudimo mokestis yra negrąžinamas.Jeigu nustatoma, kad nėra jokių problemų su produkto, jis bus pirkėjui grąžinama pirkėjo sąskaita.

3.Prašome susisiekti su mumis prašyti grąžinti leidimą.Jūsų vardas, aukciono numerį ir grąžinimo priežastį turėtų būti įtraukta į laišką.

4. Gavęs prekes, pls pašalinti juosta aplink lauką, kai išpakavimas, be smurto žalą, kad būtų išvengta galimo sugadinimo prekes.Rekomenduojama laikyti išorinėje pakuotėje ne mažiau kaip po 15 dienų nuo gavimo.Grąžinant prekes, prašome vientisumui užtikrinti, originalios pakuotės ir prekių.Jei yra bet kokia priežastis, kad veikia antrinė prekyba prekes, grąžinimo ir keitimo negali būti priimtas.Visų prekių grąžinimo išlaidas ir mokesčių bus taikomos pirkėjo.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai