Kalėdų Vainikas Dirbtinės Kalėdų Eglutės Durų Kabo Namo Verandoje Dekoro Patalpų Lauko Kabantys Papuošalai Dovanos, Sienos Dekoratyvinis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Namai Ir Sodas
  • Produkto Kodas: i1274
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €74.81 €149.62

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elektroninis:

Taip

Pakavimas:

Jokių Dovanų Dėžutė

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės

1. Unikalus Dizainas: Pilna augalų elementai, leis pajusti atgal į gamtą.Nėra jokių abejonių, kad ji taps gražus kraštovaizdis, kurie bus padaryti savo namų unikalus.

2. Kokybės Medžiagos: Dirbtinės Kalėdų eglutės yra pagamintas iš įvairių aukštos kokybės medžiagų, įskaitant audinio, metalo, ketaus ir plastiko medžiagų, kurios yra labai imituojamas ir puikiai suderinta, pilnas stiprus Kalėdų atmosferą.

3. Kalėdų Dekoracijas: romantišką ir tikisi, gyvenimo, išskirtinį apdaila, prideda šiltą ir gražią atmosferą į gyvenimą, suteikia ypatingą šilumą namuose, ir yra visas ritualas Kalėdų Dieną.

4. Lengva Valyti: Tiesiog nuvalykite jį su skuduru vieną kartą, o ir vainikas gali būti atnaujintos ir pilni gyvybingumo.Padaryti jūsų kambarį, pilną džiaugsmo.

5. Platus Panaudojimas: gamtos žaluma ir klasikinės Kalėdų spalvos šis vainikas atrodys puikiai į bet dekoro, ar tradicinių, tiek modernaus stiliaus, pakabinti ant jūsų durų sveiki draugai Kalėdų Dieną.

Specifikacija

Medžiaga: PVC, Medžiaga, Pušies kankorėžis

Spalva: Įvairiaspalvis

Dydis: 60 cm, Šviesiai Eilutė: 2 m(20 led)

Svoris: 480 g

Baterija: 2 AA Baterijos(neįtraukta)

Paketas Apima:

1× Kalėdų Apverstas Medis

1 x 2M Šviesos Eilutę

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai