Kelionės Kosmetikos Krepšys Moterims Makiažas Atveju, Kosmetikos Organizatorius Atsparus Vandeniui Makiažas Organizatorius Krepšys Su Rankena Kelionės Kosmetikos Krepšys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.03 €12.91

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Elemento Tipas:

Kosmetikos Atvejais

Pagrindinė Medžiaga:

Splitas Oda

Medžiagos Sudėtis:

PU oda + Oxford medžiaga

Modelio Tipas:

Kietas

Formos:

Dėžutė

Modelio Numeris:

Kelionės Kosmetikos Krepšys

Uždaryti Tipas:

užtrauktukas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Stilius:

Atsitiktinis


Aprašymas

Šis minkštas ir erdvus kelionės makiažas maišelį puikiai organizuoti savo kosmetikos kelyje.Su elastinga kišenės ant abiejų pusių, jūs galite lengvai saugoti visus savo pagrindinius makiažas elementus.Kompaktiškas dydis leidžia lengvai pack jūsų tualeto reikmenys, ir ji taip pat daro puiki dovana jūsų artimiesiems.

Specifikacija:

Medžiaga: PU oda + Oxford medžiaga

Gaminio dydis: (vidut.) 28*15*18cm/11.02*5.91*7.09 cm

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1*Makiažas Maišelį

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Ateiti į Platus Naudojimas: Šis kelionių makiažas maišelį, yra didelė anga ir 180 laipsnių vienodo dizaino, leis jums lengvai pasiekti ir tvarkyti savo tualeto reikmenys.Ar reikia dantų šepetėlį, skustuvą, ar lūpų dažai, jūs galite rasti jį per kelias sekundes su šiuo tualetinių reikmenų krepšys.

2.Aukštos klasės Medžiagos: Dėka savo dilimui ir sutirštės pamušalas, šios kelionės tualetinių reikmenų krepšelis yra suprojektuoti, kad atlaikytų dažnai naudoti.Patikimas, atsparus vandeniui Oksfordo oda taip pat išnyks atsparus ir nebus pertraukos arba deformuotis, užtikrinant, kad jūsų tualeto reikmenys saugiai ir organizavo visą jūsų kelionę.

3.Didelės Talpos Kambarys: Su savo septynerių pasiskirstymo struktūra, elastinės kišenės ant abiejų pusių ir trijų sluoksnių didelės talpos, tai kelionės, tualetinių reikmenų krepšys leidžia efektyviai klasifikavimo ir lengvą prieigą prie visų savo odos priežiūros ir makiažo pagrindai.

4.Lengva Nešti: Šis Makiažas Užrašinė Maišelyje turi didelės apkrovos ir rankena dizainas, todėl yra geros sandėliavimo pagalbininkas ir lengva nešiotis ir laikyti savo bagažą arba kuprinė.

5.Atostogų Dovanas: Gauti organizuotas, su šio unikalaus Makiažas Maišelį.Su praktinių ir gražus skyrių, jis puikiai tinka norint išlaikyti visus savo essentials " 1 vieta.Stilingas išvaizda daro tai puiki dovana jubiliejai, Valentino Diena, Kalėdos, ir gimtadieniai.Idealiai tinka moterų ir mergaičių, kurie mėgsta keliauti.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai