Vonios kambarys Padengti Formos Muilo Dėklas Praktinių Lengva Valyti Muilu Langelį Namuose Butas Bendrabutyje Viešbutyje

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €3.96 €6.29

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Funkcija:

Eco-friendly

Prekės Pavadinimas:

Aihogard

Kilmės:

Žemyninė Kinija


Aprašymas

Savybės:

Aukščiausios Kokybės Medžiagas: Šios dušo muilas turėtojas yra pagaminti iš silicio dioksido gelio ir PP, BPA-Free ir jokio savitą kvapą.Stilingas ir gražus, Patvarus.Muilo laikiklį patiekalas su sklandžiai adge negalės jūsų rankose.

Laikyti Muilas Sausai: Praktiškas dizainas drenažo skyles, vandens srauto dėžėje galėtų tekėti žemyn automatiškai, išlaikyti muilo sausoje ir vėdinamoje vietoje.Atsisveikinti su šlapias muilas, sumažinti bakterijų augimą ir užkirsti kelią atliekų.

Lengva Valyti: Muilas padėklai gali būti nuimamos ir plaunamos vandeniu, po išsiuntimo.Valymo patogu ir paprasta.Svarbiausia, ji taip pat padeda išlaikyti counter švarus.

Universalus Programas: keraminis muilo patiekalas su drenažo gali turėti baras muilas, , servetėlės, patiekalas šepetukai, skustuvai, ir tai tik pradžia.Ji idealiai tinka tualetas, virtuvė, dušas, sandėliukas, ar mudroom.Ji atrodo puikiai bet namuose!

Aptarnavimas po pardavimo: Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteikti jums su tirpalu, greičiausias laikas.Taigi, kodėl gi ne suteikti jai pabandyti?

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Dydis: 13*10.5*6.5 cm

Spalva: Mėlyna, Balta, Ruda

Komplektą Sudaro:

1*Muilo Dėžutė

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai