Imagic 27 colių 4K ekranas IPS ekranas 100% aukštos spalvų gamą HDR biuro dizainas padalinti ekraną kėlimo ir sukasi prie sienos tvirtinamas

2 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €268.39 €639.03

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Ekrano spindulys:

Nėra

Didelio Dinaminio Diapazono:

HDR400

Ekrano Santykis:

16

Kontrastas:

1500

Ekrano Tipas:

LED

Atnaujinimo dažnis:

60Hz

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Rezoliucija:

3840 x 2160

Skydelio Tipas:

IPS

Laikiklis Tipas:

Pasukami liftas laikiklis

Ekrano Dydis:

27"

Produktų Statusas:

Sandėlyje

Prekės Pavadinimas:

NoEnName_Null

Vertikalus Matymo Kampas:

176°

Integruotas Garsiakalbis:

No

Horizontalus Matymo Kampas:

178°


Aprašymas

Pastabos: 1. Gerbiami pirkėjas, prašome patikrinti Pasas, ID, adresas, pavadinimas ir kita informacija, prieš pateikiant užsakymą.Jeigu pirkėjo informacija yra neteisinga ar pirkėjas atmeta, pakuotės, pakuotės negali būti pristatytas paprastai.Mūsų parduotuvėje " nėra atsakingas už bet kokius nuostolius.

2. Kadangi monitorius yra trapus daiktas, mes išbandyti jį prieš pristatymas.Pirkėjas turi patikrinti, ar prekių, geros būklės, prieš pasirašant dienos, kai stebėti atvyks.Jei paketas yra nustatyta, sugadintas, prašome jį atmesti.Jei prekės nėra patikrinta ir pasirašyta gavimo dienos, mūsų parduotuvėje nebus atsakingas už nuostolius.

3. Kaip blogai taškų, tai yra įprastas reiškinys, kad kiekvieną prekės ženklą ekranas bus susitikimas, ir mūsų parduotuvėje, neturi jokių įsipareigojimų

Žymos

monitorius ips ekranas

Klientas
2023-07-06
1. Pristatymas į Kiselevsk-labai greitai (tik per savaitę) 2. Aš pašaukiau kurjerio, bet man buvo lengviau priimti jį nuo jų save. Gerai padaryta, greitai pakartotinai išduoti, ne kurjerį! Ir dabar pagrindinis dalykas: 1. Foto instrukcija, kaip pakeisti, OSD meniu kalbos. 2. Nuotraukos, teksto, palyginti su Imagic ir MSI (ir 27 ", numatytuosius nustatymus). Matricos yra identiška pikselių. 3. Jis yra lengvas (net teko koreguoti kampas mažesnis svoris) 4. Kūnas yra plastikiniai su šiek tiek kvapas (jis bus greitai tirpsta), siūlės yra lygus, nėra žaisti ir trūkumų, skirtingai nuo pat MSI. 5. 100*100 laikiklis kalno. 6. Buvo DP kabelis. Todėl, jei jūs turite video tik HDMI pasiimti sau iš anksto. 7. Maitinimo kištuko yra Kinijos-du butas smeigtukai. Iš karto pirkti adapteriu arba universalus tinklo filtrą. Patinka viskas, asmeninė nuomonė-stebi tai tikrai už savo kainą, jokiu būdu prastesnės žymių prekių ženklų. Aš rekomenduoju pirkti! Ačiū, kad pardavėjas už kokybišką produktą ir greitas pristatymas! Visais privalumais!!!
Klientas
2023-04-16
Elegantiškos stebėti. Plonas. Frameless.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai