Žindymo Pagalvę Nėštumo, Motinystės Krūtimi Daugiafunkcį Reguliuojamas Juosmens Diržas Naujagimį Maitinti Plaunamas Medvilnės Dangtelis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €33.64 €56.06

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Reitingas:

Klasės

Naudoti:

ĮSTAIGA, Patalynė

Svoris:

1-1.5 kg

CN:

Jiangsu

Medžiaga:

100% Medvilnės

Dalis:

ĮSTAIGA

Įdaru:

Tuščiaviduris Pluoštas

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Funkcija:

pripučiami, Anti-static, Anti-Apnėja

Modelio Tipas:

gyvūnų, Gėlių, Pledas, Animacinių filmų, Kietas, Spausdinti, Geometrinio, Laiškas, dryžuotas, Taškas


Aprašymas

Originalus Dizainas: Suprojektuoti su mama omenyje, skatina mama, geriau ir patogi laikysena per slauga, imtis spaudimo pečių ir kaklo.Padaryti kiekviena mama " kūdikio maitinimo gyvenimą taip daug lengviau ir laimingesni.Atsisveikinti su bet skausmas ir skauda rankas.

PLIUS DYDIS Didesnę Paramą: Palyginti su kitų slaugos pagalvės, mes padidėjo pusių slaugos pagalvę, kad suteiktų išsamesnės ginklų parama mama.Visos mama.

REGULIUOJAMAS JUOSMENS DIRŽAS: Suprojektuoti su reguliuojamu dirželiu, tėtis taip pat pritaikyti jį!Ji gali padėti šią pagalvę apkabinti savo kūno saugiai ir lieka ideali pozicija.Rodoma saugumo tvora, saugo kūdikį nuo nuriedėti žindymo laikotarpiu arba žindote.

Universalus ir Nemokama Ranka: - Šerti (0+ mėnesių), rėmimui (3+ mėnesių), pilvo metu (6+ mėnesių) ir sėdi (9+ mėn.).Šis šėrimo pagalvę nemokamai mama, viena vertus, ir sutaupyti laiko dirbti multi-užduotis, ar tiesiog mėgautis savo laisvalaikį, o slaugos ar dirbtinis maitinimas.

Pasirinkta argumentai "už": žindymo pagalvė yra registro būtina turėti, todėl tai puiki dovana bet kūdikių dušas.Skinti, žavinga, originalus kūdikio žindymo pagalvę dizaino, kad atitinka jūsų draugų arba šeimos " būtina.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai