Automobilių Didelis Saulės Skydelis HD Apakinti Akiniai Vairavimo Kartus Apversti Žemyn Veidrodis Pavasario Įrašą Pasukti Vairuotojo Veidrodis Aišku, Vesion Skydelis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą

  • Kategorijos: Interjero Dalys
  • Produkto Kodas: i10978
  • Prieinamumas: Sandėlyje

  • €14.93 €29.86

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Prekės Svoris:

420g

Elemento Aukštis:

3cm

Elemento Plotis:

14cm

Specialios Funkcijos:

4-in-1 Dizainas

Medžiagos Tipas:

ABS+PC

Šalis/Regionas Gamyba:

Kinija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Elemento Ilgio:

32cm


Aprašymas

Kulka Taškų:

Puikus Akių Raštas: Saulės Skydelis-Automobilio pro tects jūsų akių kaip akiniai nuo saulės, sumažina akių nuovargį, kuri yra geriausia apsauga akis, gali panaikinti blizgesį ir suteiks jums aiškią viziją.

Naujoviškas 4-in-1 Dizainas: Automobilio Saulės Skydelis sumažina žalą stiprios šviesos, kad akys naktį, gali padidinti matomumą rūko išlaikyti saugaus atstumo, gali blokuoti saulės vasarą ir sumažinti sniego aklumas žiemą.

360 Laipsnių Sukimosi: Saulės Skydelis Extender " gali būti pasukama 360° kampu, todėl jūs galite paversti jį į kurią nors pusę, kiek reikia, suteikia jums aiškesnį vaizdą vairuojant, ir užtikrina maksimalų patogumą blokuoja daugiau nei 90% kenksmingų UV spindulių.

Plataus Taikymo: Skydelis Pratęsimo Automobilių Skydelis yra suderinama su visais automobilius, Visureigius, sunkvežimius " saulės skydeliai, leidžia jums saugiai vairuoti, pagaminti iš aukštos kokybės ir patvarių medžiagų.

Lengva Įdiegti: Automobilių Skydelis Extender " visiškai Nepraleidžiantis Saulės spindulių yra con venient ir lengva įdiegti, tiesiog vieta įrašą apie pridėtinės skydelis ir viskas, nėra lengva mesti važiuojant.

Aprašymas:

Gali apsaugoti jūsų akis lik e akiniai nuo saulės.

Patogu ir lengva įdiegti.

Suderinama su visais automobilių, VISUREIGIŲ s, sunkvežimius skydeliai nuo saulės.

Specifikacija:

Pavadinimas: An ti Akinimo Saulės Skydelis

Medžiaga: ABS+PC

Dydis: (vidut.) 12.6*5.3 colių/32*13.46 cm

Pakavimo Sąrašas:

1* Stabdžių Gl yra Saulės Skydelis

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai