Konsolė Organizatorius Reikmenys 2018-2022 Toyota Camry XLE XSE 2020-2022 Camry LE SE Su Dual USB jungtys

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €9.12 €15.20

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Tipas:

Kita


Aprašymas

Puikiai: Suderinama su 2018-2022 Toyota Camry XLE XSE ir 2020 2021 2022 Camry LE SE.Prašome atkreipti dėmesį: Ji taip pat tinka 2018 2019 Camry LE SE be USB jungtys, bet šis dėklas turi skylę įkroviklio žvakės, prašome įsitikinkite, kad jūs don ' t mind skylę prieš perkant.

Leidžia Rasti Straipsniai Lengviau: Labai saugant boksuose, monetas, telefonus, akinius, guma ir pan.ir yra pakankamai vietos žemiau didelius elementus, kuriuos norite paslėpti.Ne, atsižvelgdamas perkratyti aplink konsolės.

Tikslus Dydis: Tinka ploto puikiai ir palieka skylę 2 USB jungtimis ir vietą virvės.

Pagamintas Paskutinis: Pagaminti iš kieto ABS medžiaga, nėra lengva deformuotis ar žalą.Guminiai kilimėliai kiekviename skyriuje yra išimama ir minkštas paviršius sumažina barškėjimas ir juda iš ko.

Lengvas Montavimas: Pastumkite į dešinę, į vietą ir išimkite lengvai.Būtina turėti aksesuaras ruožas saugojimo vietos jūsų Camry konsolė!

spalva:Juoda

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x centrinė Konsolė Organizatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai