Klaviatūros Perjungti Originalus Cherry MX Mechaninė Juoda Raudona Juoda Mėlyna Ruda Juoda Ašies Veleno Jungiklis 3-pin Vyšnių Aišku Jungiklis

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €6.25 €6.95

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Modelio Numeris:

Vyšnių Jungiklis

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Produkto pavadinimas:

Vyšnių Jungiklis


Aprašymas

Aprašymas retas kryptis:

Sidabro ašis: pagrindinis kelias-1,2 mm (40% greičiau nei standartinis cherry MX raudonas jungiklis), sukelia jėga yra 45cn, ir tarnavimo 50 mln. kartų, yra garantuotas.

Žalioji ašis: galia cherry MX ašis serija bus labai maža, ir bus dar mažiau žalia ašių, esančios rinkoje.Jos ranka jaučiasi ir garsas yra panašus į žaliąją ašį, tačiau pagrindiniai stiprumas yra didesnis negu žalioji ašis, ir pagrindinis pranašumas yra arti juodosios ašis.Ji tinka žmonėms, kurie nemėgsta minkštas jaustis žalioji ašis.Tuo pačiu metu, žmonės, kurie, pavyzdžiui, žaliosios ašis, taip pat galite naudoti jį pakeisti ašyje speciali vieta žalioji ašis, klaviatūros, tokių kaip ašis, po dideliu pagrindiniai bžūp pavyzdžiui, vietos baras, klavišą enter, shift, ir kt.Slėgis yra didesnis negu žalioji ašis, kuri gali būti suprantama kaip sunkusis žalia.Tai retas veleno su slėgio indeksas 70g.

Pilka ašis: yra dviejų rūšių pilka ašis, vienas su šio straipsnio prasme (dalyje pilka ašis), o kitas-be dalies prasme (juoda ašies).Slėgis gramas yra sunkesnis, nei juoda ašis, ir turi šiek tiek dalies prasme.Tai paprastai naudojama win klavišą, kuri nėra lengva paspauskite klaidą.Tai yra taip pat retas veleno su slėgis 120g.

Balta ašis: slėgio gramas skaičius yra didesnis nei, kad juodosios ašies dalyje jausmas yra stipresnis nei arbatos ašis, ir obligacijų kelias yra trumpesnis, nei žaliąją ašį.Jis gali būti sukeltas 2.2 mm.Tai reta kryptis, slėgio 100g.

Pieno ašis: kaip reta ašį, yra keletas pilnas klaviatūras.Šiuo metu yra 1865 / 1869 m. iš vyšnių originalus gamyklos rinkoje.Kokios yra savybes pieno krypties?Palyginkite jį su žalia ašies ir žalioji ašis iš pirmo žvilgsnio.Iš duomenų, pieno ašis yra labai panašus į žaliąją ašį, ir sukelti slėgio, dalyje slėgio ir dugne slėgis yra iš esmės tas pats.Skirtumas yra, kad skyriaus insulto pieno ašis yra 2mm nugaros, ir žalioji ašis ir žalioji ašis yra 1,25 mm į priekį.Slėgis-90g.

Žymos

Klaviatūros Perjungimas

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai