Waveshare 2.13 Colio Belaidžio ryšio NFC Varomas Epaper Eink E Popieriaus " E-Ink Ekranas Ekrano Modulis, Skirtas Mobiliesiems Android PROGRAMĖLĘ, Nr. Baterija

0 Atsiliepimai Parašyti atsiliepimą


  • €26.96 €41.48

Galimos Funkcijos


Specifikacija

Atsakyti Režimas:

"Hands-free

Vaizdo kameros Jutiklio tipas:

CMOS

Kilmės:

Žemyninė Kinija

Prisijungimo būdas:

LAIDINIU

Ekrano Dydis:

3.5


Aprašymas

2.13 colio NFC Varomas e-Knyga: Priima naujus pasyvus NFC technologija, Nėra bateriją reikia, ne daugiau baterijos gyvenimo problemų,Energijos Taupymo.Programa yra pateikta,Lengva naudoti.Apsaugos ABS Atveju,Gražus ir lengvas.

Belaidžio ryšio NFC Varomas Ekranas Gaivus, Pasyvus NFC sprendimas, Ne Baterija Reikia, Ne netvarkingos elektros instaliacijos, stabiliai veikia

Kaip ji veikia.Norėdami atnaujinti, kad ekrano turinį, naudokite išmanųjį telefoną su NFC funkcija, arba NFC skaitytuvas, uždaryti į e-Knyga, skirta tiek belaidžio maitinimui ir duomenų perdavimas.Gaivus Pvz.: Atnaujintas Pagal Smartfon Ateina Su Android APP, taip Paprasta, Kaip Swiping Kredito Kortelę.Pailsėję pagal ST25R3911B NFC Valdyba.

Maitinimas : Bevielis .Pilkosios skalės: 2. Ekrano spalvos: Juoda / Balta.Atnaujinimo laikas:2s (duomenų perdavimo metu nėra įtrauktas).Dot pikio: 0.194x0.194. Ekrano dydis: 49.70mmx21.75mm.Rezoliucija:250x122. Gabaritiniai matmenys : 65.35mmx40.05mm.Matymo kampas: Daugiau nei 170degrees .

Taikymo pavyzdžiai.Tinka kainų Žymekliai, turto ir įrangos Žymas, šelfo etiketės, konferencijos pavadinimas žymes..., Ištekliai ir Paslaugos.

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

1 x 2.13 colio Pasyvus NFC Varomas e-Knyga

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Waveshare 2.13 Colio Belaidžio ryšio NFC Varomas Epaper Eink E Popieriaus " E-Ink Ekranas Ekrano Modulis, Skirtas Mobiliesiems Android PROGRAMĖLĘ, Nr. Baterija

Parašyti atsiliepimą

       

Susiję produktai